Un fost jucător de la ”U” va purta numărul 10 în dubla cu Polonia și Chile

Un fost jucător de la ”U” va purta numărul 10 în dubla cu Polonia și Chile
Un fost jucător al Universității Cluj va purta numărul 10 în meciul României cu Polonia, din preliminariile CM 2018, și amicalul cu Chile.

Gicu Grozav (26 ani) va fi al patrulea jucător care devine decar în era Daum. De la venirea selecționerului german pe banca Naționalei, numărul 10 a mai fost purtat de Alexandru Maxim, Constantin Budescu și Dorin Rotariu.

"Este un număr cu greutate la natională. Și la echipa de club (Terek Groznîi - n. red.) am purtat, în ultimul an, același număr. Este o greutate în plus, dar nu mă sperie", a spus Grozav pe Dolcesport.

Grozav a debutat la Naționala de seniori pe 30 mai 2012, într-un amical cu Elveția, care s-a disputat la Lucerna. Atacantul român a marcat atunci unicul gol al meciului. Gicu Grozav a strâns 18 meciuri și 3 goluri în tricoul primei reprezentative.

Grozav a jucat la "U" Cluj în sezonul 2011-12, pentru care a marcat 6 goluri în 24 apariții.
Partida cu Polonia este programată sâmbătă, 10 iunie, de la ora 21:45, la Varșovia, în etapa a 6-a din preliminariile CM 2018. Marți, 13 iunie, de la ora 21:00, pe Cluj Arena, România va da piept cu Chile într-un meci amical.

Lotul complet este următorul:

Portari: Ciprian Tătărușanu (Fiorentina), Costel Pantilimon (Watford), Florin Niță (FCSB), Silviu Lung (Astra)

Fundași: Romario Benzar (FC Viitorul), Bogdan Țîru (FC Viitorul), Vlad Chiricheș (Napoli), Cristian Săpunaru (Astra), Florin Gardoș (Southampton), Dragoș Grigore (Al Sailiya), Alin Toșca (Betis), Iasmin Latovlevici (Karabukspor), Cristian Ganea (FC Viitorul)

Mijlocași: Sergiu Hanca (Dinamo), Răzvan Marin (Standard Liege), Eric Bicfalvi (FC Ural), Mihai Pintilii (FCSB), Nicolae Stanciu (Anderlecht), Alexandru Băluță (CSU Craiova), Alexandru Chipciu (Anderlecht), Bogdan Stancu (Bursaspor)

Atacanți: Dorin Rotariu (Club Brugge), Gheorghe Grozav (Terek Groznîi), Florin Andone (Deportivo), Denis Alibec (FCSB), Andrei Ivan (CSU Craiova)

Comenteaza