Un nou record naţional pentru jandarmul clujean Adrian Petre

Un nou record naţional pentru jandarmul clujean Adrian Petre
Jandarmul clujean Adrian Petre, care a reuşit să doboare în 2014 recordul mondial la flotări pe dosul palmei, a stabilit zilele trecute un nou record, de data aceasta naţional.

Pe 30 august, cu prilejul unui eveniment desfăşurat într-un mall din Bucureşti, Petre a reuşit stabilirea recordului naţional la flotări pe dosul palmelor, având pe spate o greutate de 77,5 kg. 

"Am o abilitate pentru acest tip de efort şi mă stimulează foarte mult în pregătirea pentru competiţiile de judo, sportul de bază pe care-l practic", a afirmat jandarmul clujean. 

Plutonierul major Adrian Petre, angajat al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Alexandru Vaida Voevod Cluj, este însărcinat cu asigurarea pazei la Curtea de Apel. Practică judoul de la nouă ani, iar după împlinirea vârstei de 30 de ani a participat la mai multe competiții internaționale, fiind multiplu medaliat la Campionatele Mondiale și Europene de judo.

În 2013, Petre a doborât recordul național la flotări, efectuând nu mai puțin de 1.419 în 49 de minute, iar în primăvara lui 2014 a reușit să doboare un alt record, de această dată mondial, realizând un număr de 631 de flotări pe dosul palmelor în 15 minute.

Comenteaza