Voican a părăsit Universitatea şi ar putea reveni la Petrolul

Voican a părăsit Universitatea şi ar putea reveni la Petrolul
Împrumutat pentru acest sezon de către Petrolul la Universitatea Cluj, Andrei Voican (în alb) a fost anunţat că nu mai intră în planurile echipei şi e liber să se întoarcă la Ploieşti. Jucătorul nu a apucat să revină pe teren după o accidentare gravă suferită în tricoul prahovenilor, în sezonul trecut.

„Am fost chemat la club şi mi s-a transmis că nu mai au nevoie de mine. Nu ştiu ce voi face, momentan mă întorc acasă, la Bucureşti", s-a rezumat să comenteze Voican situaţia. Din câte se pare, jucătorul nu a reuşit să treacă peste momentul accidentării şi, deşi a reintrat într-un program normal de pregătire, nu a mai dat acelaşi randament la antrenamente. „Îi era frică să pună piciorul la mingi, se ferea de dueluri, era clar că nu mai are aceaşi dispoziţie ca şi înainte de accidentare", a povestit unul dintre colegii săi. Antrenorul Cristi Dulca spune că are la dispoziţie destui jucători în lot, iar plecarea lui Voican nu va afecta echipa. „Avem atacanţi la dispoziţie. Voican e un băiat talentat, dar mai are de muncit până să revină pe teren. El avea o situaţie contractuală mai specială, am înţeles că despărţirea s-a produs de comun acord", a spus Cristi Dulca.

Andrei Voican a făcut parte din contingentul de dinamovişti venit la „U" odată cu preluarea clubului de Florian Walter. Atacantul era considerat la acea vreme cel mai important produs al Centrului de Copii şi Juniori ai lui Dinamo, însă nu a reuşit decât în puţine momente să exceleze în perioada petrecută la „U". În Liga I, atacantul a reuşit două goluri în tricoul Universităţii.

(D.S.)

 

Etichete
Comenteaza