Volei feminin: ”U” Cluj are un nou antrenor FOTO

Volei feminin: ”U” Cluj are un nou antrenor FOTO
Echipa de volei feminin ”U” NTT DATA Cluj va ataca următorul sezon cu un nou tehnician, a anunțat site-ul clubului.

Ardelencele vor fi antrenate în ediția 2017-18 a Diviziei A1 de Ciprian Dârnescu. Născut pe 28 iunie 1983, la Râmnicu-Vâlcea, noul tehnician a obținut 5 titluri de campion național cu echipa de junioare CSU Medicina CNUE Târgu-Mureș. De asemenea, tehnicianul de 34 de ani a pregătit și lotul național de junioare cu care a obținut medalia de bronz la Balcaniada din 2015 și a fost antrenor secund la naționala de senioare.

În anii 2007-2011, Dârnescu a antrenat echipele CSȘ Bega Timișoara și Poli Timișoara, în perioada 2011 - 2016 a pregătit formația CSU Medicina CSS Târgu-Mureș, iar în ultimul sezon competițional a fost antrenor la SCM Pitești.

"Am venit la Cluj în primul rând pentru tradiția acestui club, plus că mi-a plăcut proiectul prezentat de dl. Costi Parâia și provocarea de a lua o echipă nou-promovată, cu un colectiv cu caracter frumos și cu perspectivă sportivă", a declarat Ciprian Dârnescu, pe u-cluj.ro

Reunirea lotului în vederea pregătirii noului sezon competițional este programată în 14 august. În iunie, "U" Cluj a semnat un parteneriat cu NTT DATA România. Contractul de sponsorizare se va întinde pe o perioadă nelimitată, a anunțat directorul general al firmei de IT, Daniel Metz.

"Studentele" au revenit pe prima scenă a voleiului românesc, în urma turneului de promovare disputat în perioada 12-14 mai, la Timișoara.

Comenteaza