"U" Cluj întâlnește astăzi ultima clasată. "Studenții" pot reveni pe primul loc în play-out

"U" Cluj întâlnește astăzi ultima clasată. "Studenții" pot reveni pe primul loc în play-out
| Foto: FC Universitatea Cluj

Echipa clujeană va evolua pe terenul celor de la FC U Craiova 1948, singura formație fără victorie în a doua parte a campionatului.

După succesul cu Poli Iași, Universitatea Cluj s-a deplasat în Oltenia, unde va întâlni ultima clasată din Superligă, singura echipă ce nu a câștigat vreun meci după încheierea sezonului regulat.

În actuala stagiune, "studenții" au câștigat ambele dueluri directe, 4-3 la Craiova și 2-1 pe propriul teren. Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!

În total, de la revenirea "Șepcilor roşii" pe prima scenă, FC U Craiova 1948 şi Universitatea Cluj s-au mai întâlnit în principala competiţie internă de cinci ori, fiecare şi-a trecut în cont câte două victorii, iar o partidă s-a terminat la egalitate.

Un evenutal succes în Oltenia ar putea aduce, cel puțin temporar, formația lui Ioan Ovidiu Sabău pe poziția a 7-a, prima din ierarhia play-out-ului.

Jocul dintre Universitatea Cluj și FC U Craiova 1948 se va disputa astăzi, de la 17:30. Descoperă oferta de pariuri Superbet pentru partida cu FCU Craiova!

Comenteaza