Amenzi pentru vitezomani, de 1 mai

Amenzi pentru vitezomani, de 1 mai
1 mai a venit cu amenzi usturătoare pentru șoferii vitezomani. Sute de șoferi au fost sancționați ieri pentru depășirea limitei legale de vitză.

Șoferii care au apăsat prea tare pedala de accelerație și-au început minivacanța de 1 mai cu stângul. Polițiștii au dat ieri zeci de amenzi, iar recordul a fost stabilit de  un tână de 25 de ani care a fost prins gonind cu 192 de kilometri pe oră pe Autostrada Soarelui.

 

Oamenii legi au fost la datorie și de 1 mai. 400 de radare i-au așteptat ieri pe șoferi pe principalele drumuri naționale pentru a supraveghea desfășurarea traficului în aceste zile. Vitezomanii care au apăsat prea tare pedala de accelerație, pentru a ajunge mai repede la grătare, au fost sancționați.

 

În țară, peste 1500 de polițiști de la Poliția Rutieră au supravegheat traficul. Oamenii legii îi vor aștepta și astăzi, dar și în weekend, pe vitezomanii români. Împătimiții vitezei sunt sfătuiți și astăzi să fie atenți la drum și să nu calce prea tare pedala de accelerație întrucât riscă să fie amendați.

Etichete
Comenteaza