Dacă nu într-un meci cu Dinamo, atunci când?

Dacă nu într-un meci cu Dinamo, atunci când?

Denis Alibec a reusit să înscrie din nou, de aceasta dată în partida câştigată de Astra Giurgiu cu 2-1 pe terenul lui Dinamo Bucureşti.

La 7 luni de la ultima reuşită (3 februarie 2018 în meciul FCSB vs Gaz Metan Mediaş), controversatul jucător de fotbal român Denis Alibec a reusit să înscrie din nou, de aceasta dată în partida câştigată de Astra Giurgiu cu 2-1 pe terenul lui Dinamo Bucureşti, vineri seara.

Meciul a fost cel de-al doilea din runda cu numarul 8, iar pentru ,,cainii rosii’’ a insemnat o noua infrangere, dupa ce acestia pierdusera la scor de neprezentare pe Noul Ion Oblemenco din Banie in etapa trecuta si cu 3-1 pe terenul campioanei CFR Cluj, in etapa cu numarul 5.

Puteti sa o numiti coincidenta sau cum vreti, insa iata ca proaspatul antenor al Astrei, Gheorghe Multescu, poreclit in lumea fotbalului autohton ,,SMURD’’ datorita capacitatii sale de a salva echipe aflate in momente foarte grele, a reusit sa influenteze pozitiv si evolutiile talentatului Denis Alibec, care marca o lunga perioada fara realizari. Stim cu totii ce a insemnat pentru fostul si actualul atacant al giurgiuvenilor perioada petrecuta la FCSB, asa ca nu o sa vorbim despre acest aspect acum.

Pe langa golul inscris in minutul 13 al partidei de vineri seara, cel de-al 10-lea din cariera in poarta formatiei Dinamo Bucuresti, Alibec s-a remarcat pe tot parcursul jocului atat prin efortul depus, cat si prin pasele excelente reusite la golul lui Romario Moise din minutul 66 si ratarea lui Balaure din finalul partidei.

In urma victoriei de la Bucuresti, Astra a acumulat 14 puncte in clasamentul Ligii I si ramane singura echipa neinvinsa dupa primele 8 etape din sezonul regulat. In etapa viitoare, Astra Giurgiu primeste vizita formatiei Gaz Metan Medias, cotele la pariuri online pentru acest meci fiind clar in favoarea elevilor lui Gigi Multescu: victorie Astra - cota 2.00, egal - cota 3.15 si victorie Gaz Metan - cota 4.25.

De cealalta parte, Dinamo Bucuresti a coborat din nou in partea a doua a clasamentului, reusind performanta negativa de a incasa nu mai putin de 16 goluri in aceste prime 8 etape, iar suporterii incep sa nu mai aiba rabdare, desi tanarul antrenor Florin Bratu pare a fi totusi genul de antrenor care sa o capaciteze pe Dinamo pentru a reveni intre primele forte din Liga I.

Misiunea acestuia e insa una dificila, in conditiile in care nu are o banca senzationala la dispozitie, iar in Romania conceptul de ,,termen lung’’ nu este cel mai indragit de patroni sau suporteri (vezi cazul lui Edi Iordanescu - cel mai recent exemplu in acest sens).

Comenteaza