Advertorial Helty Flow, aer curat și filtrat pentru sănătatea TA! Fără alergeni și mucegai!

Helty Flow, aer curat și filtrat pentru sănătatea TA! Fără alergeni și mucegai!

Alegerea Helty Flow, dacă locuiești într-un bloc sau o casă, o faci atunci  cand vrei o locuință aerisită, fără mucegai. Sistemul se montează rapid și ușor  în cel mult 1 oră! Cu două orificii și un cablu de alimentare electric, sistemul de ventilare cu recuperare de căldură deja instalat poate incepe să funcționeze imediat.

Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitaţi pagina principală ZIUA DE CLUJ

Gama de produse Helty Flow iti ofera un aer proaspăt în interior și ziua și noaptea, Eliminarea condensului, igrasiei și mucegaiului, o viață sănătoasă cu un somn odihnitor si o casă energoeficientă in confort și liniște.                                                            

De ce avem nevoie de ventilație cu recuperare de căldură locală?                                                                   In primul rand, pentru a preveni condensul, igrasia și mucegaiul. Atunci când gătim, spălăm, uscăm haine sau facem baie, crește umiditate în casă. Pe ferestre și în colțurile reci ale încăperii, inevitabil, se formează condens, igrasie și într-un final, mucegai. De aceea, avem nevoie încontinuu de aer proaspăt și filtrat în interior.
Ne petrecem mult timp în interior, ca să muncim sau să ne odihnim. Ar trebui să schimbăm aerul din casă la fiecare 2 ore și ziua și noaptea, indiferent de anotimp. Avem nevoie de suficient aer cu oxigen pentru a ne desfașura nestănjenit activitățile cotidiene si avem nevoie să scoatem din casă mirosurile și a noxele poluante. 
Mirosurile de la gătit și cele din baie, trebuie eliminate negreșit! Substanțele folosite pentru curățenie, detergenții, deodoranții, produsele cosmetice, sunt dispersate în aerul pe care-l inspirăm. Expirăm încontinuu dioxid de carbon sau chiar fum de țigară. Dacă suntem răciți în jurul nostru sunt dispersați în aer viruși sau bacterii. Așa se ajunge ca noxele poluante acumulate în interior să fie de 5 ori mai toxice decăt cele din exterior. 

De asemenea, avem nevoie de ventilatie cu recuperare de calcura pentru a economisi energie. Atunci cănd aerisim cu fereastra deschisă, va ieși și căldura din casă și va fi nevoie să reîncălzim încăperea. Pentru a reduce costurile pentru încălzire este esențială recuperarea căldurii aerului viciat, înainte de a-l elimina. Vara avem de confruntat căldura de afară și atunci va fi la fel important să recuperăm răcoarea aerului viciat, înainte de a-l elimina. Ventilația cu recuperare de căldură HELTY FLOW, rezolvă toate aceste nevoi. Se montează extrem de ușor, oricând, în orice cameră, în case sau în apartamente de bloc, indiferent de etaj.                       Caracteristicile sistemului de ventilare cu recuperare de căldură HELTY FLOW                                                Montaj ușor  - sistemul de ventilare poate fi montat în mai puțin de o oră. Este nevoie doar de doua orificii de 10 cm, în perete și o conexiune la sursa de alimentare și este pregătit să aerisească cu maximă eficiență. 
 Asigură aer curat și sănătos în interior - datorită filtrului de polen F7 care purifică aerul introdus, Helty Flow filtrează particulele de praf de până la 6 ori mai fine decât PM2,5, pentru a asigura un aer perfect sănătos. Se poate opta pentru funcția de răcire, senzor de umiditate, senzor de CO2. Se poate dota cu un set de lumină led, caz în care va îndeplini și funcția de iluminat. 
 Energo eficient clasa A - dispune de un recuperator de căldură eficient, astfel că 91% din căldura aerului viciat, va fi transferat aerului proaspăt introdus de afară. Se va cheltui mai puțin pentru încălzirea locuinței. 

 

Fiabilitate și flexibilitate - este un produs fabricat în totalitate în Italia, cu certificat de calitate TUV SUD. Compact și elegant, este ușor de integrat în orice mediu ambiental, totul e, să fie aleasă versiunea cea mai potrivită exigențelor clientului. 
 

Modern și elegant - indiferent de versiune aleasă, ventilatorul este dotat cu telecomandă dar poate fi operat folosind un ecran tactil, smartphone sau tabletă.

Alege versiunea potrivita din gama de sisteme de ventilare cu recuperare de căldură HELTY FLOW

FLOW EASY este soluția ideală pentru dormitoare și bucătării. FLOW EASY este un sistem de ventilare ce poate fi caracterizat prin performanță ridicată, instalare ușoară și integrare maximă în orice încăpere. Ventilatorul are 5 trepte de viteză: de la ”modul de noapte” la ”hiperventilație”. Este dotat cu telecomandă, pentru a controla usor schimbul de aer din încăpere, iar carcasa exterioară poate avea culoarea dorită astfel ca să se integreze perfect stilului interior.  Consumul electric al acestei unități este minim, menținând costurile de funcționare întotdeauna sub 0,03€ (3 cenți EURO) pe zi. Dimensiunile și construcția compactă al unității Helty Flow Easy îl fac potrivit pentru inserare chiar și în spații mici.

Instalarea este ușoară și rapidă. Execuția se face doar într-o oră, necesită două orificii în perete și o conexiune la rețea. Întreținerea este simplă, fără intervenția unui tehnician specializat. Ledul roșu de avertizare anunță momentul de schimbare a filtrului.

FLOW PLUS

Sistemul FLOW PLUS este pentru dormitoare și bucătării. El este dotat cu funcția de răcire pentru senzorul de vară si senzor de umiditate pentru ajustarea automată a nivelului de umiditate din casă, și prevenirea condensului și a mucegaiului. 

Designul Italian, face ca Helty Flow Plus să se integreaze în orice interior special. Datorită simplității și instalării rapide, nu necesită lucrări de zidărie invazivă.

Cu funcția specială Free Cooling, puteți răci interiorul casei în timpul nopților și în sezonul de vară, fără a pierde energie și în același timp asigurând încontinuu aer filtrat și purificat.

FLOW ELITE

FLOW ELITE este soluția ideală pentru spații mari, precum camerele de zi și spațiile deschise. Helty Flow Elite garantează cele mai bune performanțe și gestionarea inteligentă a schimbului de aer datorită senzorilor  integrați  pentru controlul umidității, CO2 și COV. De asemenea, are și rol secundar de iluminare a spațiilor cu eleganță și discreție, cu ajutorul unor  LED-uri estompate.

FLOW 40 built-in

Este soluția ideală pentru profesioniștii din sectorul instalații sanitare și de încălzire, specializați în renovări în scopul reabilitării termice. Este ascuns în zidărie, lăsând la vedere numai capacul elegant, adaptabil oricărui spațiu. Ideal pentru dormitoare, bucătării camere de până la 30 de m². De asemenea, este disponibil atât în versiunea pură  cât și în versiunea dotată cu senzori pentru indicatorii de confort și aplicație Helty app pentru controlul calității aerului. 

Unitatea Flow 40 incorporată în zidărie, este o soluție ideale pentru ventilația mecanică locală. Unitatile sunt destinate atat construcțiilori noi cat și celor reabilitate termic.

Modelul Flow 40 este ideal pentru camere de până la 30 m2.

Carcasa EPS asigură o instalare simplă și rapidă, asigurând o reducere acustică certificată a fațadei până la Dn, e, w = 54 dB.

FLOW 70 built-in

Performant și silențios, este o unitate încorporat în perete, proiectat pentru birouri și camere de dimensiuni medii. Asigură un schimb de aer până la 70 m3/oră. Este disponibil atăt cu dotările de bază cât și în versiunea cu senzori pentru indicatorii de confort și aplicația Helty app pentru controlul calității aerului.

FLOW 100 built-in

Esteun sistem de ventilare cu recuperate de căldură ce poate fi încorporat în perete. Asigură confort și aer curat în spațiile mari. Puternic și discret asigură un schimb de aer până la 100 m3/oră. Este disponibil atăt cu dotările de bază cât și în versiunea cu senzori pentru indicatorii de confort și aplicația Helty app pentru controlul calității aerului.
Unitatea Flow 100, incorporată în zidărie, este o soluție ideală pentru ventilația mecanică locală. Este destinată construcțiilori noi și celor reabilitate termic .

Sistemele de ventilație cu recuperare de căldură HELTY FLOW se regăsesc în oferta Novapex . Dacă ești interesat de produsele noastre, nu ezită să ne contactezi la telefon 0745.918.572 (reprezentant zonal) sau pe www.novapex.ro.

 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza