Advertorial Cea mai modernă tehnologie la Novapex

Cea mai modernă tehnologie la Novapex

În ultimii ani au avut loc foarte multe schimbări în domeniul încălzirii și ventilației și știm foarte bine cât de greu este uneori să găsim cea mai bună soluție.

Cu o existenta de peste 18 ani pe piata locala de produse si servicii de profil si peste 3.000 de clienti din Romania astazi, la Novapex ne dorim să oferim clienților noștri cea mai modernă tehnologie, așadar oferta noastră este mereu în trend cu ultimele noutăți și schimbări de pe piață. În același timp căutăm să stabilim legătura între producătorii, revânzătorii și specialiștii din domeniu. Scopul nostru este să îi ajutăm pe instalatori să execute lucrările de instalații la cea mai bună calitate și cu o durată de viață cât mai lungă.

Calitate occidentală și la noi în casă

Stocul nostru de produse, care se reînnoiește mereu, cuprinde peste 12.000 de repere ce corespund standardelor de calitate vest europene. Ne preocupăm permanent să aducem cele mai moderne produse, cu cele mai noi tehnologii, pe care la distribuim la nivel național.

Dezvoltarea companiei Novapex se axeaza pe doi piloni principali.

- calitatea produselor - produsele sunt selectate cu mare atentie in acest sens, de la producatori top din Europa, in special Germania, nu facem sub nicio forma rabat de la calitate si livram, ca atare, produse a caror calitate e superioara standardelor internationale 

- expertiza - colegii nostri ofera serviciile noastre cu cea mai mare expertiza din domeniu, generata de experienta vasta dobandita de-a lungul anilor

La nivel de valori interne, in Novapex ne bazam pe integritate – actionam mereu corect in relatia cu clientii, furnizorii, angajatii si chiar concurenta, punem mare pret pe incredere, cinste, transparenta si corectitudine indiferent de situatie si context, onorandu-ne toate angajamentele; multumire reciproca – construim relatii de lunga durata cu partenerii si angajatii, in care multumirea e de ambele parti, pentru ca asta e baza unei echipe solide si a unor clienti si furnizori de valoare; perfectionare – suntem o organizatie vie, care invata si se perfectioneaza mereu in tot ce face, suntem responsabili pentru dezvoltarea noastra pentru ca doar asa putem sa crestem si sa-i ajutam si pe altii sa o faca alaturi de noi; angajament – ne manifestam cu dedicatie, in tot ceea ce facem; provocari – in fiecare zi le acceptam in scopul de a deveni mai buni si, nu in ultimul rand, responsabilitate – constientizam cu totii, in echipa, faptul ca crearea si protejarea valorii unei companii e o foarte mare responsabilitate.

De ce ne aleg clientii

Misiunea Novapex “Inovatia la indemana profesionistilor, pentru mai multa eficienta si succes”

Clientii nostri ne prefera, in principal, pentru ca livram cele mai bune servicii cu o echipa de profesionisti, ne preocupam sa educam, ajutam si inspiram companii si profesionisti sa creasca cu solutii inovatoare, avem o acoperire nationala, gestionam un stoc de peste 12.000 de produse cu livrare imediata si oferim o garantie extinsa pe produse cu cea mai mare polita de asigurare din industrie

Preocuparea noastră, insa, nu se limitează la vânzări, ci îi ajutăm pe partenerii noștri acordându-le consiliere în munca de zi cu zi. Pentru instalatori organizăm periodic cursuri de instruire unde le prezentăm cele mai noi tehnologii și cele mai inovative produse.

Dezvoltarea continuă și identificarea oportunităților a devenit unul din principiile de bază ale firmei noastre. Ne străduim așadar să nu ne agățăm de o singură soluție, ci, urmărind în permanență noutățile din domeniu, să oferim cea mai bună calitate partenerilor și clienților noștri. Produsele vin și pleacă, dar expertiza cu care le alegem este neschimbată.

Pentru mult mai multe si detaliate informatii va invitam sa luati legatura cu reprezentantii nostri, a caror contacte le puteti gasi la https://novapex.ro/contact/

 

 

Comenteaza