Nou sau second-hand? O întrebare tot mai actuală (A)

Nou sau second-hand? O întrebare tot mai actuală (A)
Ce facem cand vrem sa cumparam o masina si bugetul este limitat? Dam fuga la reprezentanta unei marci mai putin titrate sau ne gandim la posibilitatea achizitionarii unei masini la mana a doua, dar care are pe capota o emblema pe care mai toata lumea o recunoaste?

Cred ca tot mai multi dintre noi ar merge spre a doua varianta deoarece un brand puternic iti da increderea de care ai nevoie in momentul unei astfel de alegeri. Asta pentru ca un brand nu inseamna doar imagine ci si faptul ca nu sunt acceptate compromisuri iar calitatea materialelor si fabricatiei este la un nivel ridicat.


Cam acelasi lucru se intampla si cu articolele pentru copii, despre care putem spune ca nu sunt deloc ieftine si pentru care parintii sunt dispusi ca cheltuie o mica avere. Nu mai departe de zilele trecute am aflat ca un carucior cu "pretentii"poate ajunge chiar si pana la frumoasa suma de 1.500 - 2.000 de euro.


Poate tocmai din cauza lipsei unui astfel de loc unde sa pot gasi articole pentru copii la preturi mai apropiate de vremurile pe care le traim , in urma cu cateva luni s-a deschis Minimo Shop, un mic magazin care chiar asta isi propune, sa ofere alternativa achizitiei unor produse pentru copii, apartinand unor firme deja consacrate in aceasta mega industie si totusi undeva la jumatatea pretului de produs nou.


Chiar daca exista deja multe site-uri unde mamicile pun spre vanzare lucrusoare care nu mai sunt folosite de micutii lor, avantajul de a cumpara dintr-un magazin este faptul ca produsele beneficiaza de garantie si ca pot fi returmate in decurs de 10 zile, fara sa mai punem la socoteala si partea de igiena care este forte importanta la un produs folosit si care in cazul unui magazin este o obligatie nu doar morala.

La magazinul Minimo Shop, situate in Cluj-Napoca, str. Andrei Muresanu nr.14, poti gasi cam toata gama de produse de care ai nevoie pentru un nou nascut: carucioare, scaune de masina si de masa, patuturi si multe jucarii.

Bunicii care isi asteapta nepotii in vacant se pot bucura de un alt lucru inedit descoperit pe site-ul lor si anume de serviciul de inchiriere pe termen scurt al carucioarelor, scaunelor auto si a patuturilor pliabile, in timp ce parintii vor fi incantati sa vada ca pot valorifica prin acest magazin lucrurile de care nu mai au nevoie pentru copii lor.

Etichete
Comenteaza