PROMO Primele sarcini trasate de Dragnea lui Ponta. Ce urmează pentru România - "Jocuri de Putere", ora 21.00, Mamaia Nord

PROMO Primele sarcini trasate de Dragnea lui Ponta. Ce urmează pentru România -
Ora 23.00 -Invitat surpriza - despre estetica politicienilor, frustrarile lor si asemanarile cu fauna showbiz - CEI MAI ELEGANȚI DEMNITARI



In aceasta seara, de la ora 21.00, "Jocuri de Putere" analizeaza pe toate fețele ghiuleaua administrata de PSD fostului sau lider. Urmărește un dialog inteligent, cu accente polemice, între Rareș Bogdan și Cozmin Gușă despre primele sarcini trasate de Liviu Dragnea "instabilului" Victor Ponta. Cum a reactionat premierul?

Va genera schimbare și la vârful Guvernului decapitarea lui Ponta din fruntea PSD? Cum va juca Gabriel Oprea, castigatorul din umbra al bataliei pentru putere din PSD? Sau este Klaus Iohannis adevaratul castigator?

Cine a avut interesul sa implice SRI in lupta interna din PSD? De ce au lansat apropiații lui Ponta sageti inspre agenții lui Hellvig si Coldea?

Iar de la ora 23.00, Rares Bogdan are UN INVITAT SURPRIZA, pentru un intermezzo stilistic in peisajul politic tot mai lipsit de culoare. Nu rata un dialog despre gustul românilor pentru lux și saracia de imaginatie a bogatilor, despre manelizarea discursului politic si asemanarile cu fauna showbizz-ului.

Asta seara la "Jocuri de Putere" in DIRECT de la Mamaia-Navodari

 

 

Comenteaza