Advertorial Una dintre cele mai populare branduri de ceasuri: ce trebuie să știi despre el

Una dintre cele mai populare branduri de ceasuri: ce trebuie să știi despre el

Fossil este un brand uimitor, mult dorit și admirat de tineri pentru că are o identitate retro aliniată cu designul modern. Este puțin probabil să nu fi auzit de Fossil până acum sau să nu dețineți măcar un ceas Fossil. Brandul și-a construit un renume și este printre cele mai populare. Iată cum a reușit acest lucru de-a lungul timpului și care sunt ceasurile cele mai populare.

Totul a început în 1984, când frații Kosta și Tom Kartsotis au investit aproximativ 200.000 dolari pentru a fonda Overseas Products International, cu scopul de a comercializa ceasuri cu un aspect distinctiv la prețuri accesibile. Primul lot de 1.500 de ceasuri, fabricate în Hong Kong, au fost vândute la buticuri și magazine universale din orașul Dallas, Texas.

La scurt timp, frații și-au angajat-o pe prietena Lynne Stafford (care a devenit ulterior soția lui Tom) pentru a proiecta ceasurile, creând astfel aspectul retro cu o notă creativă de nostalgie care ar fi principalul motiv al existenței și succesului companiei. În restul anilor 1980, compania, care a fost redenumită Fossil, nume ales pentru că era porecla afectuoasă pe care frații i-au dat-o bunicului, dar se putea foarte bine să fie din cauza aspectului retro al ceasurilor lor.

Fossil a fost primul brand american care a adăugat valoare și stil categoriei de ceasuri, transformându-le în accesorii de modă, mult dincolo de funcția de a arăta doar ora. Până astăzi, brandul este o referință în stil, lansând mereu noi modele sub sloganul său: Long Live Vintage.

Colecții populare are ceasuri Fossil

Ceas Fossil Data

Să începem cu un ceas de 42 mm în stil scafandru, care este excelent ca ceas de zi cu zi și ceva pe care îl poți lua cu tine în aventuri. Ceasul Fossil FB-01 din silicon negru cu trei mâini are un total de 16 culori și stiluri din care să alegeți, dar l-am ales pe acesta datorită simplității și aspectului său curat. Acest ceas cu quartz are un cadran negru cu raze de soare, o carcasă din oțel inoxidabil și un cadran negru elegant. Rețineți că, deși acesta este un ceas inspirat de scufundări, nu are rezistența la apă la care v-ați aștepta de la un ceas de scufundări de top. Cu rezistență de până la 100 m, îl poți duce la duș sau la alte activități minore în apă, dar nu îl poți lua cu tine la scufundări.

Fossil Neutra Chronograph

Dacă sunteți în căutarea unei estetice minimaliste și neutre, Neutra Chrono este o potrivire bună care arată excelența Fossil în design. Cu o dimensiune a carcasei de 44 mm, este o potrivire confortabilă pentru majoritatea încheieturilor bărbaților. Cureaua neagră, cadranul mat și carcasa din oțel inoxidabil fac acest ceas Fossil suficient de elegant pentru un costum, având în același timp un aspect destul de casual pentru purtarea de zi cu zi. Având un design frumos, acest model are o combinație de cifre romane și indici liniari, o mișcare cronograf și o rezistență la apă până la 50 m.

Ceas Fossil Bowman Chrono

Dacă sunteți în căutarea unui ceas cu funcții de cronograf, acest ceas Fossil este modelul pe care trebuie să îl priviți mai atent. Bowman Chronograph este un ceas de 46 mm cu o brăț ară din oțel inoxidabil. Unele dintre funcțiile principale includ o fereastră de dată la ora 4, oferindu-i un aspect unic în comparație cu poziția obișnuită de la ora 3 întâlnită la multe ceasuri. Alte caracteristici includ un cronometru pentru secunde și minute.

Ceas Fossil Minimalist

Acest ceas este pentru cei care caută un design minimalist. Este un ceas simplu, dar puternic, care poate fi purtat atât la ocazii casual, cât și la ocazii elegante. Acest ceas cu mișcare quartz are 44 mm cu o curea din piele, o carcasă din oțel inoxidabil și o rezistență la apă până la 50 m. Vine în multe variante de culori.

Etichete
Comenteaza