Apostu despre scannerele de amprente din Primărie: angajaţii îşi împrumutau cartelele unii altora VIDEO

Apostu despre scannerele de amprente din Primărie: angajaţii îşi împrumutau cartelele unii altora VIDEO
Sistemul de pontaj pe baza scanării amprentelor, amplasat la intrarea în Primăria Cluj-Napoca, a fost montat din cauză că mulţi dintre angajaţii instituţiei păcăleau sistemul anterior, cu cartele, spune primarul Sorin Apostu. "Îşi împrumutau cartelele între ei. Amprentele nu se pot împrumuta", a explicat Apostu, după ce în această dimineaţă preşedintele PSD Cluj-Napoca, Mircea Jorj, a acuzat că acesta este un gest de "grof pe moşie".

"Dacă n-ar fi fost campanie peste nouă luni astfel de acuze nu ar fi apărut", spune primarul. "Unii dintre angajaţi, poate cei mai oneşti, erau deranjaţi de colegii lor care-şi dădeau  cartela unul altuia. Amprenta nu poate fi dată. Este o hotărâre pe care am luat-o împreună cu departamentul de Resurse Umane iar ceea ce spune un fost angajat al Primăriei - care într-adevăr nu venea la serviciu - sunt amintiri de pe perioada dânsului", a declarat Apostu, cu referire la Jorj care a lucrat pentru o perioadă la Primărie. Primarul adaugă că software-ul cu care operează scannerele "este creat în totalitate de Primărie" şi că aparatele "sunt într-o perioadă de probă, nu le-am plătit încă".

"În felul acesta am constatat că toţi angajaţii sunt la serviciu la ora la care trebuie să fie la birou, că de aceea îi plătesc clujenii", a mai spus Apostu.

Comenteaza