Boc, întrebat ce a făcut în 11 luni la Primărie: "e prea devreme să spun ce voi face în următorii 11 ani"

Boc, întrebat ce a făcut în 11 luni la Primărie:
Primarul din Cluj-Napoca, Emil Boc, spune ce a făcut în 11 luni de mandat. Aşa ar fi trebuit să înceapă această ştire, în schimb va începe cu promisiunea acestuia că îi vom afla proiectele peste o lună, când bifează primul an la şefia Primăriei.

Întrebat ce a făcut în primele 11 luni ca primar în oraş, Emil Boc spune că e prea devreme să spună ce va face în următorii 11 ani. Întrebat din nou despre problemă, într-o conferinţă de presă la Primărie, Boc spune că va da un răspuns peste o lună şi că acum nu poate spune ce proiecte a demarat în acest interval, pentru că întrebarea depăşeşte cadrul conferinţei de presă a instituţiei. "Nu vă răspund pentru că sunteţi de rea-credinţă", i-a transmis Boc reporterului ziuadecj.ro.

Boc a răspuns totuşi acuzelor USL Cluj, care a arătat că multe dintre proiectele începute de fostele administraţii au fost puse pe stand by. Între proiectele înşiruite de USL ca acuze la adresa lui Boc, acesta a optat pentru una singură - rampa de gunoaie a Clujului, despre care spune că e treaba Consiliului Judeţean. "E o declaraţie de amator", spune Boc despre acuzele USL. "USL a ignorat Clujul, l-a şters de pe harta României. Şi atunci cea mai bună apărare e atacul. Dar e un atac de amator".

Vezi aici atacul PNL la adresa lui Boc

 

 

Etichete
Comenteaza