Boc: strada Bună Ziua, iluminată şi asfaltată până în 1 noiembrie VIDEO

Boc: strada Bună Ziua, iluminată şi asfaltată până în 1 noiembrie VIDEO
Clujenii care locuiesc pe strada Bună Ziua vor avea iluminat complet pe stradă şi trotuare asfaltate din 1 noiembrie, promite astăzi primarul Emil Boc.

Boc spune că are "toate datele" ca Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri (DRDP) Cluj, în administrarea căreia se află strada, îşi va onora obligaţia de a finaliza asfaltarea străzii". Primăria ar urma să investească 95.000 de lei pentru finalizarea asfaltării trotuarelor pe partea stângă a străzii, pe o lungime de 3 kilometri. În ce priveşte partea dreaptă a drumului, aici nu există trotuar: a fost amenajată o rigolă pentru captarea apei pluviale. "Ne apropiem de darea în folosinţă a iluminatului", adaugă Boc, cu referire la faptul că acum iluminatul funcţionează doar pe sfert, din cauza infrastructurii care nu poate suporta un consum ridicat de energie electrică. "Am investit 419.000 pentru 33 puncte de iluminat", spune Boc, adăugând că rămâne de montat un dispozitiv care să poată asigura puterea electrică pentru întreaga zonă. "Obiectivul este ca imediat după 1 noiembrie întreaga stradă să fie redată circulaţiei publice în manieră adecvată", spune Boc.


Întrebat de ce până acum trotuarele nu au fost asfaltate timp de luni bune, Boc spue că n-au fost bani pentru asemenea lucrări. "Acum am reuşit să realocăm sumele necesare", spune el.

Vezi aici ce spun locuitorii străzii

Vezi mai jos declaraţia lui Boc:

Etichete
Comenteaza