Istanbulul, o destinaţie râvnită. Încă o companie va opera zboruri regulate spre megalopolisul turcesc

Istanbulul, o destinaţie râvnită. Încă o companie va opera zboruri regulate spre megalopolisul turcesc
La mai puţin de două săptămâni după ce TAROM a anunţat introducerea unor curse către singurul megalopolis din lume întins pe două continente, Istanbul, un alt operator aerian anunţă că va opera zboruri regulate spre această destinaţie.

Astfel, începând cu 2 iunie, compania Pegasus va efectua zboruri regulate pe destinația Istanbul (Turcia), cu o frecvență de trei zboruri pe săptămână. Cursele vor fi operate de pe cel de-al doilea aeroport al oraşului, Aeroportul Internațional Sabiha Gokcen.

"Suntem foarte încântați de acest nou operator aerian care va asigura pasagerilor noştri care călătoresc în Orientul Apropiat mai multe opțiuni pentru destinații din această regiune. Totodată,  prin toate strategiile noastre vom continua să extindem rețeaua operatorilor aerieni, oferind astfel mai multe opțiuni de călătorie pasagerilor noștri", a declarat directorul aeroportului clujean, David Ciceo.

La rândul său, președintele Consiliului Județean Cluj, Marius Mînzat a declarat că "intrarea unei noi companii aeriene pe Aeroportul Internațional Cluj va aduce o nouă dinamică a turismului și a schimburilor comerciale în zona, odată cu promovarea relațiilor culturale și de afaceri între Turcia și România".

Image and video hosting by TinyPic

Baza de operațiuni a operatorului aerian turc, Aeroportul Internațional Sabiha Gokcen, este unul din aeroporturile internaționale cu cea mai impresionantă dezvoltare recentă, el înregistrând în 2015 peste 28 de milioane de pasageri. Compania aeriană Pegasus Airlines este lider pe piața aeriană low-cost din Turcia, cu o rețea totală de 103 destinații din 40 de țări.

De pe Aeroportul Internaţional „Avram Iancu" Cluj vor fi operate în 2016 zboruri regulate de pasageri ale următoarelor companii aeriene: Tarom, Lufthansa, Wizz Air, LOT Polish Airlines, Blue Air, Vueling și Pegasus Airlines.

Comenteaza