PNL Cluj îi cere lui Boc să verifice lucrările de pe calea Mănăştur: O distanţă care se parcurgea în 5 minute, se face acum în 20-25 min

PNL Cluj îi cere lui Boc să verifice lucrările de pe calea Mănăştur: O distanţă care se parcurgea în 5 minute, se face acum în 20-25 min
Lucrările de la baza Căii Mănăştur din Cluj-Napoca se desfăşoară într-un ritm prea lent, iar o distanţă care era parcursă, cu maşina, în 5 minute este străbătută ac um în 20-25 min, reclamă reprezentanţii PNL Cluj-Napoca.

"De trei săptămâni pe Calea Mănăştur se lucrează. Încet şi foarte încet. Traficul este strangulat şi jumătate de oraş, dar și tot Floreştiul stau la coadă şi aşteaptă după cei câţiva muncitori care se mişcă în reluare. Ca şi cum nu ar fi de ajuns că de atâta amar de vreme blochează sistematic traficul, executanţii lucrărilor au început ieri să lucreze concomitent pe ambele părţi ale străzii. Totul pare a fi o bătaie de joc la adresa mănășturenilor. Dacă până la începerea lucrărilor, un autoturism sau un mijloc de transport în comun parcurgea distanţa Calea Floreşti - Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară în 5 minute, acum e nevoie de cel puţin 20-25. Coada de maşini se întinde de la semaforul USAMV până la Billa, iar parcurgerea podului Calvaria a devenit un adevărat... calvar", menţionează Iona Bîldea, vicepreşedintele PNL Cluj-Napoca, într-un comunicat de presă.

Reprezentantul PNL Cluj-Napoca deplânge faptul că reprezentanţii Primăriei Cluj-Napoca nu au verificat modul în care sunt efectuate lucrările iar clujenii "sunt nevoiţi zilnic să suporte blocajul din trafic", "care poate dura zeci de minute".

PNl-iştii clujeni îi solicită primarului Emil Boc să se deplaseze la faţa locului, pentru a verifica mersul lucrărilor şi a solicita o eficienţă mai mare.

UPDATE Reprezentanţii Biroului Mass-Medial al Primăriei Cluj-Napoca au precizat că lucrările de pe Calea Mănăştur, în zona fostei fabrici Ursus, sunt efectuate de E.ON Gaz, companie în a cărei responsabilitate se află.

Comenteaza