Aegon vrea încă 120 de angajaţi în ţară, triplează numărul salariaţilor

Aegon vrea încă 120 de angajaţi în ţară, triplează numărul salariaţilor
Grupul olandez de asigurări Aegon, cu sediul din România la Cluj, anunţă astăzi că vrea să angajeze încă 120 de persoane, ceea ce duce la triplarea numărului de salariaţi din acest moment.

Aegon anunţă că extinde reţeaua proprie de distribuţie de asigurări, pentru care angajează consultanţi financiari, unit manageri şi manageri de agenţie în ţară, în total 120 de persoane. Nu toţi aceştia vor fi însă angajaţi, o parte vor avea contract de colaborare. În acest moment compania are 63 de salariaţi.

Pentru a-şi angaja oamenii, Aegon a programat patru sesiuni de recrutare, în 30 ianuarie, 4, 7 şi 12 februarie, dar oficialii companiie nu pot preciza când vor fi angajaţi cei intervievaţi. "Vor fi angajaţi în cel mai scurt timp", spun oficialii companiei. Vezi în documentul ataşat cum te poţi înscrie.

Grupul olandez Aegon a avut primul contact cu piaţa din România în anul 2007, când a înfiinţat compania de pensii private BT Aegon, în urma unui parteneriat cu Banca Transilvania. Participaţia băncii din Cluj a fost răscumpărată de Aegon la începutul anului 2009, iar de atunci compania de pensii este deținută integral de grupul Aegon. La începutul lui 2008, Aegon a pusbazele unei companii de asigurări de viață în România, iar în 2009 a lansat un nou parteneriat cu Banca Transilvania, care deschide pentru Aegon prezența în piața de bancassurance din România.

Etichete
Comenteaza