Foto Cel mai de succes designer al Clujului a conceput un restaurant cu specific irlandez

Cel mai de succes designer al Clujului a conceput un restaurant cu specific irlandez
Restaurantul Piața 9 a fost realizat de către o echipă de proiect din Cluj | Foto: George Reuel Negrea
Cel mai de succes designer al Clujului a conceput un restaurant cu specific irlandez
Cel mai de succes designer al Clujului a conceput un restaurant cu specific irlandez
Cel mai de succes designer al Clujului a conceput un restaurant cu specific irlandez
Cel mai de succes designer al Clujului a conceput un restaurant cu specific irlandez
Cel mai de succes designer al Clujului a conceput un restaurant cu specific irlandez
Cel mai de succes designer al Clujului a conceput un restaurant cu specific irlandez
Cel mai de succes designer al Clujului a conceput un restaurant cu specific irlandez

O echipă din Cluj din care fac parte managerul de brand Beniamin Pop și designerul Cosmin Todor a creat un restaurant cu specific irlandez la Oradea.

"Clienții noștri au trăit și au lucrat în Irlanda pentru mai mult de 10 ani, câștigând o experiență și un know-how important în conceptele de alimente proaspete. După ce au decis să se întoarcă în România, au adus împreună cu ei un plan ambițios: să deschidă o afacere locală și să utilizeze toate cunoștințele dobândite de-a lungul anilor. 
  
Pornind de la o idee de brand bazată pe "descoperire", ne-am gândit la un nume care să aducă o relevanță în ceea ce privește produsele alimentare proaspete, găsirea de noi gusturi și produse și având întotdeauna mai multe opțiuni la îndemână. Designul interior ar trebui să combine spațiul deschis al unui restaurant local amestecat cu dinamica unei piețe europene a alimentelor", a relatat Beniamin Pop. 

"Piața 9 este un concept nou în România pe care îl aducem în țară. Cuprinde o măcelărie specifică nevoilor urbane, unde se vor găsi produse din carne proaspătă adusă de la producători locali, de tip 'ready to cook' și 'ready to eat', o varietate de legume bio aduse de la ferma Heritage din județul Bihor și diferite produse artizanale românești. Atașat carmangeriei va fi o zonă de restaurant fast-casual unde se vor putea servi produse din carne, preparate pe un grill special pe cărbune", specifică reprezentanții localului.
  
Echipa de proiect a fost compusă din Beniamin Pop, Adela Sabou și Marius Fărcaș, designul interior fiind realizat de Cosmin Todor Studio. Designerul clujean a conceput imaginea unora dintre cele mai admirate restaurante, baruri și cafenele din Cluj-Napoca și mai nou chiar din București. Printre acestea se numără Chios, Marty, Olivo, Phil’s, Meron, Bujole, Klausen Burger, Ursus, Panemar, Moldovan. 

Comenteaza