Foto Un mic local din Cluj, premiat la o mare gală din Londra

Un mic local din Cluj, premiat la o mare gală din Londra
Un mic local din Cluj, premiat la o mare gală din Londra
Un mic local din Cluj, premiat la o mare gală din Londra

Echipa care s-a ocupat de imaginea bistroului Eggcetera, din Cluj-Napoca, a dobândit recunoaștere internațională în cadrul unei gale desfășurate în Marea Britanie.

“În cadrul Transform Magazine Awards, din Londra, am fost premiați cu trofeul de bronz, la categoria Best Naming Strategy, pentru Eggcetera. Bravo, Adela Sabou și felicitări Ioanei Lazăr și lui Vlad Udrea pentru numele ales!”, a relatat coordonatorul proiectului, Beniamin Pop.

El a precizat că echipa proiectului a fost formată din Adela Sabou - brand naming, Marius Iulian Farcaș - brand identity, Cosmin Todor și Ioana Lazăr - design interior. Aceste premii recunosc cele mai bune practici în activitatea de dezvoltare corporativă, de produs și de brand global, cu categorii în concentrarea pe strategie, execuție, conținut și evaluare.

De la marile agenții globale până la mici activități locale, premiile răsplătesc excelența și inovația în domeniul brandingului în toată Europa. Bistroul de pe strada Napoca are un specific de breakfast & brunch, servind având pâine cu maia de la producători locali. Decor său este minimalist, iar scaunele sunt din butuci.  

Tânărul designer clujean Cosmin Todor a conceput imaginea unora dintre cele mai admirate restaurante, baruri și cafenele din Cluj-Napoca și chiar din București. Printre acestea se numără Chios, Marty, Olivo, Phil’s, Meron, Bujole, Klausen Burger, Ursus, Panemar, Moldovan.

Comenteaza