Foto Buluc la Moldovan, după modernizarea magazinului din complexul Mercur

Buluc la Moldovan, după modernizarea magazinului din complexul Mercur
Clujenii au luat cu asalt unitatea modernizată, încă de la primele ore ale dimineții | Foto: Cosm-Fan

Primul magazin înființat la Cluj-Napoca al rețelei locale Moldovan – Carmangeria Sânnicoară a fost dat în funcțiune, după remodelare, a anunțat conducerea societății. Unitatea, închisă din 14 aprilie, a fost luată cu asalt la redeschidere.

“Magazinul de la Mercur este primul pe care l-am deschis în Cluj în urmă cu peste 20 de ani. De azi are o față nouă, dar produse la fel de bune. Vă așteptăm cu mare drag”, au anunțat antreprenorii clujeni, pe pagina de Facebook. Mai multe dintre vechile magazine Cosm-Fan din județ vor fi remodelate în Moldovan anul acesta: șase în Cluj-Napoca și trei în alte localități.

În acest an vor fi modernizate nouă unități, dintre care șase din reședința de județ și trei în Sânnicoară, Gherla și Mociu, conform portalului Magazinul Progresiv. Conceptul a fost realizat de Beniamin Pop, brand arhitectul care a derulat proiecte locale precum Panemar, Salad Box sau Donuterie.

Familia Moldovan a transformat un grajd dezafectat din Mociu în fermă de vaci, iar apoi atelierul de produse de carne în prima unitate de procesare la Sânnicoară, urmată de cea de-a doua, la Dezmir, majoritatea investițiilor fiind realizate cu ajutorul fondurilor europene. În prezent există 20 de unități Cosm-Fan și 10 Moldovan (majoritatea în sistem bistro).

Aceasta fabrică atât produse comercializate în magazine, cât şi şniţele, perişoare, chiftele, sarmale pentru hoteluri, restaurante şi catering. Societatea clujeană a avut anul trecut o cifră de afaceri de 17 milioane de euro. Principalii săi concurenți la nivel județean sunt CIA Aboliv, Carmic, Carmaflora și Maris Cris, conform portalului financiar Termene.ro.

Comenteaza