Advertorial Compexit Sharetoo - serviciul inovator de carsharing pentru corporaţii

Compexit Sharetoo - serviciul inovator de carsharing  pentru corporaţii

Compexit Grup îşi prezintă cel mai nou membru, Compexit Fleet Services şi atacă noi domenii de activitate prin serviciile de rent a a car, corporate carsharing şi management de flote.

“Apartenenţa la Compexit Grup, experienţa de peste 25 de ani în domeniu, performanţele obtinute si serviciile complexe oferite ne recomanda ca un partener de incredere fie ca vorbim de vanzare de autoturisme noi sau rulate, servicii de reparatii generale si tinichigerie vopsitorie, asigurari sau inchirieri. Carsharingul pentru corporatii vine sa completeze firesc oferta noastra de mobilitate iar avantajele pentru companii sunt evidente” a declarat Sorin Niste -director executiv Compexit Grup.

Car sharingul pentru companii, lansat de Compexit sub conceptul „SHARE TOO” este o premiera pe piata auto din Transilvania si permite companiilor să optimizeze gestionarea flotelor și să reducă semnificativ costurile legate de acestea pe termen lung. Este o soluție atractivă și eficientă de mobilitate, pentru că prezintă avantaje inclusiv pentru angajați, nu doar pentru companie. Aceștia pot utiliza mașinile din flotă nu doar pentru deplasările de serviciu, ci și în regim privat, pentru mai mult confort și timp economisit.

Spre deosebire de alte servicii, sharetoo are un principiu de funcționare mai complex, find bazat pe flote pe care companiile – client le pot configura.  Serviciul de car sharing funcționează, în faza de utilizare, la fel ca și alte servicii de acest tip. Utilizatorul are acces la mașină prin intermediul unei aplicații, prin intermediul căreia o rezervă și o deschide. Procesul este foarte simplu: membrii echipei se conectează la o platformă online și își rezervă o mașină, pe care o deschid cu ajutorul telefonului, fără cheie.

Flota de masini noi SKODA sau SEAT, perfect configurabila, conform nevoilor de mobilitate, este locata la sediul clientului.

Compexit Sharetoo - serviciul inovator de carsharing  pentru corporaţii

Avantajele utilizarii serviciului de car sharing sunt multiple:

Pret 

Platesti exact cat utilizezi. Ai eficienta maxima a costurilor,  transparenta in raportare si control eficient al utilizarii flotei. Toate acestea cu o  investitie initiala zero.

Flexibilitate

Beneficiezi de implementare rapida, ai pachete adaptate nevoilor individuale, ajustezi rapid necesarul de masini. Serviciul de carsharing sharetoo este o  solutie eficienta pentru mobilitatea pe termen mediu (1-12 luni).

Valoare adaugata

Accesul la masini noi dotate cu tehnologii inovatoare, ce ofera prin utilizare siguranta sporita angajatilor (inlocuirea transportului public), fac acces serviciu atat de atragator.  Masina potrivita, la locul potrivit, in momentul potrivit.Compexit Sharetoo - serviciul inovator de carsharing  pentru corporaţii

Carsharingul pentru angajatii propri constituie si un instrument de loializare a acestora, intrucat masinile pot fi utilizate in regim business sau privat, la costuri mult mai mici decat utilizarea unui taxi, dar in conditii de siguranta si conform sporit.

“ Avem toate motivele sa credem in succesul acestui serviciu. Companiile clujene, cu sediul in ansamburi de birouri  dar cu nevoi de mobilitate sporite pot eficientiza costurile cu flota auto proprie si acoperi nevoile de mobilitate ale angajatilor sai prin cateva masini de carsharing locate la sediul acesteia pe care angajatii propri le pot “sharui” fie ca vorbim de drumuri spre casa, deplasari in delegatii sau activitati zilnice ce presupun deplasari in oras”a declarat Paul Buiga, director executiv Compexit Fleet Services.

Compexit Sharetoo - serviciul inovator de carsharing  pentru corporaţii

Flexibilitatea este punctul central al serviciului, întrucât companiile îşi pot configura flota auto în funcţie de propriile nevoi: le stau la dispoziţie toate brandurile auto ale grupului Volkswagen, pot stabili perioada de utilizare dorită şi beneficiază de o alocare transparentă a costurilor.

Toate maşinile din flota sharetoo sunt echipate cu tehnologie car sharing de ultimă generaţie, furnizată de liderul mondial în domeniu. Această tehnologie facilitează atât monitorizarea şi gestionarea maşinilor, prin intermediul unei interfeţe dedicate, cât şi o experienţă simplă şi confortabilă pentru utilizatorul final. Acesta poate deschide şi închide maşina direct de pe smartphone, prin intermediul unei aplicaţii disponibile pentru sisteme Android şi IOS. În plus, garanţia utilizării unei maşini noi, bine întreţinute, reprezintă un plus de siguranţă pentru companie şi angajaţi.

În viitor, programul va include şi o soluţie pentru clienţii privaţi. Clientii Compexit Service pot testa tehnologia sharetoo instalata pe masinile de inlocuire oferite pe perioada interventiei in service. De altfel, clientii Compexit Service sunt primii care au testat avantejele serviciului sharetoo.

Mai multe detalii gasiti pe www.compexitcarsharing.ro sau la sediul nostru din Calea Turzii 223 (incinta showroom SEAT).

 

Comenteaza