Complexul Vitacom din Apahida va costa 5,5 milioane de euro

Complexul Vitacom din Apahida va costa 5,5 milioane de euro

Retailerul de produse electronice Vitacom Cluj derulează o investiţie de 5,5 milioane de euro pentru un nou depozit situat în comuna Apahida.

Compania are nouă locaţii fizice de vânzare în România, dar analizează închiderea unora, în contextul tranziţiei spre online, conform ZF. „Am început o investiţie chiar din martie pentru un depozit nou lângă Cluj. S-a început construcţia, iar această criză ne-a ajutat pentru că ritmul în care s-a construit a fost unul extrem de bun.

Este vorba de un depozit de 5.000 mp, cu înălţime de 15 m, ce va tripla capacitatea de depozitare pe care o avem acum. Investiţia în clădire se ridică la 3,5 milioane de euro, iar cea în echipamente şi tehnologii moderne, care se înscriu în direcţia industrializare 4.0, la 2 milioane de euro. Construcţia va fi finalizată în septembrie. Sperăm ca până la finalul anului să funcţioneze depozitul, depinde şi de finanţare“, a declarat fondatorul Vasile Vita.

Luna mai a fost una de recuperare pe piaţa locală, după ce vânzările s-au prăbuşit cu 90% în martie, când incertitudinea era mai mare. Vitacom are nouă puncte de vânzare în Bucureşti şi în alte oraşe mari, dar fondatorul său nu ia în calcul deschideri noi. Un procent din business vine din vânzări în pieţe europene.

Comenteaza