Vitacom: “Informatizarea statului trebuie să se facă mai rapid”

Vitacom: “Informatizarea statului trebuie să se facă mai rapid”

Informatizarea instituțiilor în toate tipurile de relații trebuie să continue într-un ritm mai alert pentru a putea elimina birocrația și economisi timp atât pentru instituții, cât și pentru beneficiari, susține directorul executiv al distribuitorului de produse electrice și electronice.

Aviva Vita spune că, deși administrația din Cluj-Napoca are rezultate bune în atragerea de investiții, rămân probleme majore care trebuie rezolvate, conform Wall Street. Cea mai presantă este digitalizarea instituțiilor care ar trebui să fie un pilon cheie în reducerea birocrației excesive care există de mulți ani în țară.

“Timpul este una dintre cele mai importante resurse ale noastre, bineînțeles, după sănătate, și face parte din categoria resurselor limitate. Ca efecte colaterale avem creșterea transparenței, scăderea corupției și nu în ultimul rând, creșterea satisfacției cetățeanului, fie că oferă serviciile unei instituții, fie că beneficiază de acestea”, a mai precizat oficialul Vitacom.

Vita a preluat recent funcția de director executiv administrativ în cadrul business-ului din Cluj. Compania a încheiat primul semestrui cu o cifră de afaceri de 23 de milioane de lei, în scădere cu 8% față de aceeași perioadă a anului trecut. Vitacom a fost fondată în 1991 de antreprenorul Vasile Andrei Vita.

Comenteaza