Live Cum transformi o idee bună într-o afacere de succes

Cum transformi o idee bună într-o afacere de succes

Invitat în studioul Realitatea FM Cluj, de la ora 13:00, Ovidiu Stan, coordonator al proiectului de tehnologie și inovare digitală Innovation Labs Cluj.

Programul de preaccelerare pentru startup-uri tehnice invită tinerii să își transforme ideile în realitate în competiții și în programe de mentorat. Înscrierile sunt deschise tinerilor care își doresc să trăiască experiența dezvoltării unui produs de tehnologie alături de mentori de top, antreprenori și specialiști în IT și în business.

Programul din Cluj se va desfășura între 9 martie și 20 mai, fiind organizat de către Transylvania Institute of Technology și de Asociația Tech Lounge. Acesta este susținut pe plan academic de Universitatea Babeș-Bolyai și de Universitatea Tehnică.

În acest an vor fi invitate și echipe de tineri din orașele din proximitatea Clujului, la competiția de tip hackathon participând echipe din Alba Iulia și Oradea. Tinerii pornesc de la o idee pe care o rafinează în cadrul programului de mentorat și o transformă treptat într–un prototip viabil, cu aplicații în piață.

 

Comenteaza