Dedeman 2, pe ultima sută de metri la Cluj

Dedeman 2, pe ultima sută de metri la Cluj
Al doilea magazin Dedeman din judeţul Cluj va fi deschis pe 27 septembrie, în municipiul Turda, a anunţat conducerea companiei de bricolaj.

Angajările au vizat 130 de posturi, iar recrutorii au prelungit perioada de înscrieri pentru majoritatea poziţiilor scoase la concurs. Demolarea vechilor hale ale fabricii Electroceramica a debutat anul trecut, urmată de lucrările de amenajare. În 2016 fabrica a fost mutată într-o hală nouă, tot pe str. Ştefan cel Mare, considerată mai optimă pentru producţie. 
 
Anul trecut Dedeman a preluat de la societatea Cemacon Cluj două terenuri, de 22.211 mp şi de 3.104 mp, în Zalău (judeţul Sălaj), pentru 1,6 milioane de euro, prin intermediul Cemacon Real Estate.

Dedeman a intrat pe piaţa clujeană în urma preluării a 3,7 ha din fosta platformă industrială din zona str. Fabricii de Chibrituri, unde Tehnofrig SA deţinea 11,2 ha. Tehnofrig Imobiliare a iniţiat un proiect de schimbare a destinaţiei fostei platforme, care devenea zonă de comerţ-servicii. 
 
Dedeman, afacere iniţiată de doi antreprenori români, a pornit în 2002 cu 245 de salariaţi. Acum aceasta are 47 de magazine de 7.500-18.000 mp, două centre logistice, parc auto propriu, 45.000 de repere şi 10.500 de angajaţi. În ultimii ani aceasta a deţinut primul loc în România în sectorul bricolaj, peste reţele ca Praktiker, Leroy Merlin, Brico Depot, Hornbach, Mr. Bricolage sau Ambient.

Comenteaza