Încă un magazin de bricolaj la Cluj. Când se va deschide

Încă un magazin de bricolaj la Cluj. Când se va deschide
| Foto: Facebook - Magazinul Brick

Brick România, retailer de bricolaj, anunță că are în plan deschiderea unui magazin la Cluj, după ce a investit patru milioane de euro într-un nou spațiu de retail la Satu Mare.

Brick România, retailer de bricolaj, home improvement şi proiecte DYI din Constanţa, vrea să se extindă la nivel naţional, iar în planurile companiei intră și deschiderea unui magazin la Cluj în următorii ani.

Brick dorește să opereze inclusiv în Capitală şi anunţă că în martie va inaugura un nou magazin în Satu Mare, după investiţii de 4 milioane euro, conform ZF.

Retailerul se află în negocieri pentru extindere în oraşe din toată ţara, iar pentru următorii ani Brick România are în plan locaţii noi în Oradea, Cluj sau Bucureşti.

În martie 2023, Brick România plănuieşte inaugurarea unui magazin la Oradea, compania fiind prezentă cu magazine în Constanţa, Mangalia, Giurgiu şi punctul regional Ovidiu.

Brick derulează în prezent un proiect de rebranding, ca parte din strategia de dezvoltare şi extindere pe piaţa naţională. Noua identitate vizuală a mărcii include un logo nou, dar şi noi elemente ce se regăsesc atât în faţada magazinelor, cât şi la interior, în semnalistica specifică şi afişajul preţurilor.

Comenteaza