Designerii clujeni de la Morphoza au pătruns în rețeaua europeană Studio Alliance

Designerii clujeni de la Morphoza au pătruns în rețeaua europeană Studio Alliance
Unul dintre proiectele reprezentantive ale designerilor de la Cluj | Foto: Morphoza

Compania de amenajare a spațiilor de birouri Morphoza s-a alăturat, în calitate de membru fondator, organizației Studio Alliance. Grupul este format din experți din domeniu care împărtășesc valori etice și obiective comune în livrarea proiectelor pe teritoriul european.

„Observăm că peisajul pieței de birouri se schimbă semnificativ: „sediile centrale” se extind într-o rețea internațională de birouri care, de cele mai multe ori, nu prezintă un design unitar sau o consistență în ceea ce privește amenajarea spațiului de la o țară la alta, cu toate că aceste sedii fac parte, în fond, din aceeași companie.

Noul stil de lucru hibrid (de acasă sau de la birou) și apariția spațiilor de birouri flexibile a generat cu atât mai multe schimbări în acest domeniu. Nevoia companiilor de a se orienta și de a opera pe plan internațional este mai mare decât oricând”, spune Diana Calfa, managing partner al Morphoza.

Criteriile de selecție a membrilor Studio Alliance au vizat dimensiunea companiei, expertiza acesteia pe piața locală, longevitatea și succesul afacerii, experiența în colaborarea cu branduri globale și companii multinaționale.

Afilierea companiei clujene va reprezenta o oportunitate importantă de a-și consolida și extinde aria de expertiză în implementarea de proiecte îndrăznețe în spațiul european. Morphoza este specializată în proiecte complete de amenajare a spațiilor de birouri, oferind soluții integrate și personalizate pentru amenajări la cheie.

Studio Alliance grupează un portofoliu de proiecte de design în 5.000 de clădiri din 26 de țări și mai are ca membri companiile Area Europe (Marea Britanie), Alternativ (Belgia), Capexus (Cehia), CDB (Franța), DIEM (Turcia), Ditt (Olanda), DVM (Ungaria), IIS Space (Irlanda), Il Prisma (Italia), Reesco (Polonia).

Comenteaza