Două femei, promovate în managementul Ursus

Două femei, promovate în managementul Ursus

Producătorul de bere Ursus Breweries România (UBR) a anunțat schimbări în echipa executivă a companiei, având doi noi vicepreședinți pentru echipele de marketing și vânzări: Iulia Andreșoiu și Gabriela Crețu.

Andreșoiu va fi responsabilă de dezvoltarea strategiei de marketing și de modul în care aceasta este transpusă în piață. Aceasta și-a început cariera în Unilever, în 1998. În perioada 2006-2008, a fost executive director pe divizia de ziare de referință la Ringier România, iar ulterior marketing director la Danone Baby Food România. Cel mai recent rol al său a fost de director regional de marketing pentru Intersnack în Europa Centrală și de Est.

Gabriela Crețu a preluat rolul de vicepreședinte de vânzări. Aceasta a gestionat branduri precum Peroni Nastro Azzurro sau Grolsch și a revenit apoi în echipa de vânzări a UBR, ca trade marketing director. Cel mai recent rol al său a fost cel de Head of Strategy, Business Development & Insights, cu rol în procesul de planificare strategică a companiei.

Ursus Breweries este cel mai mare producător de bere din România. În prezent, UBR deține trei fabrici de bere: în Brașov, Buzău și Timișoara și o minifacilitate de producție în Cluj-Napoca. Din 2017, Ursus Breweries face parte din grupul japonez Asahi Europe & International.

Comenteaza