Două femei, promovate în managementul Ursus

Două femei, promovate în managementul Ursus

Producătorul de bere Ursus Breweries România (UBR) a anunțat schimbări în echipa executivă a companiei, având doi noi vicepreședinți pentru echipele de marketing și vânzări: Iulia Andreșoiu și Gabriela Crețu.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

Andreșoiu va fi responsabilă de dezvoltarea strategiei de marketing și de modul în care aceasta este transpusă în piață. Aceasta și-a început cariera în Unilever, în 1998. În perioada 2006-2008, a fost executive director pe divizia de ziare de referință la Ringier România, iar ulterior marketing director la Danone Baby Food România. Cel mai recent rol al său a fost de director regional de marketing pentru Intersnack în Europa Centrală și de Est.

Gabriela Crețu a preluat rolul de vicepreședinte de vânzări. Aceasta a gestionat branduri precum Peroni Nastro Azzurro sau Grolsch și a revenit apoi în echipa de vânzări a UBR, ca trade marketing director. Cel mai recent rol al său a fost cel de Head of Strategy, Business Development & Insights, cu rol în procesul de planificare strategică a companiei.

Ursus Breweries este cel mai mare producător de bere din România. În prezent, UBR deține trei fabrici de bere: în Brașov, Buzău și Timișoara și o minifacilitate de producție în Cluj-Napoca. Din 2017, Ursus Breweries face parte din grupul japonez Asahi Europe & International.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza