Germanii de la Huennebeck s-au pus pe angajări la Cluj

Germanii de la Huennebeck s-au pus pe angajări la Cluj

Compania de închirieri de schele pentru construcții Huennebeck România va mări numărul angajaţilor săi în logistică la locația sa din județul Cluj.

“Vom asista la creşterea ponderii veniturilor generate de proiectele de infrastructură, până la un nivel de peste 50% din total. În 2021, cea mai mare pondere a investiţiilor pe care le vom face va fi alocată înnoirii echipamentelor existente şi includerii unor sisteme noi, pentru proiectele de infrastructură”, spune Mircea Georgescu, managing director al Huennebeck România, conform ZF.

Acesta afirmă că piaţa construcţiilor este sensibilă la modificările legislative legate de programele de finanţare anunţate la nivel guvernamental, atât la achiziţionarea de locuinţe noi de către populaţie, cât la sprijinirea achiziţionării de materiale şi echipamente de către firmele de construcţii. 

„Aceste modificările legislative pot influenţa semnificativ atât lichiditatea financiară din piaţă, cât şi raportul dintre cerere şi ofertă“, spune Georgescu.Compania cu activităţi în zona de sisteme de cofrare şi eşafodaj este parte a unui grup german și a investit în tehnologizarea depozitului din Căpușu Mare, din județul Cluj, dotat cu un utilaj de curățire automată a panourilor de cofraj.

Huennebeck este partener alături de Porr în construirea tronsonului de autostradă între Sibiu și Pitești, care impune realizarea unui viaduct. Aceasta face parte din compania germană cu același nume, fiind parte din grupul american BrandSafway.

Harsco Infrastructure și-a schimbat denumirea legală în Hunnebeck România, reluând tradiția companiei germane, activă pe piața echipamentelor pentru construcții din Europa. Noul nume a apărut ca urmare a unei schimbări la nivelul proprietarilor grupului: fosta divizie Harsco Infrastructure face parte din corporația Brand Energy & Infrastructure Services, cu sediul în Kennesaw (SUA).

Comenteaza