Global Vision: "Zona Cluj – Turda este nod de logistică pentru România"

Global Vision: "Zona Cluj – Turda este nod de logistică pentru România"

Compania de dezvoltare imobiliară Global Vision vrea să atragă unități de producție și centre logistice în zona Cluj-Napoca – Turda.

“Noi nu suntem în Cluj şi ne uităm la zona Cluj - Turda ca un nod de logistică al României“, a subliniat Sorin Preda, CEO al Global Vision, Compania asigură servicii de dezvoltare, proiectare, management de proiect şi construcţii, administrarea proiectelor imobiliare deţinute de investitori privaţi şi instituționali din Europa Centrală şi de Est, conform ZF.

Preda a spus că dezvoltarea puternică a comerţului online dar şi atractivitatea României în sectorul industrial pot atrage local o accelerare a investiţiilor, cu condiţia ca şi guvernul să accelereze dezvoltarea infrastructurii de transport.

Global Vision va livra în acest an 75.000 mp spaţii de depozitare, logistică şi birouri, şase locaţii în cinci oraşe din România. Acesta are în dezvoltare 100.000 mp şi investi în Constanţa, Bucureşti, Timişoara, Arad, Oradea.

„Sunt oraşe din România unde deja anul acesta am finalizat investiţii de 40 mil. euro iar anul viitor avem un pipeline de peste 100.000 mp şi vom depăşi 70 mil. euro ca investiţii. Vom ieşi din aria celor şase locaţii şi ne vom uita la oraşe noi“, a spus Sorin Preda.

Comenteaza