Internet la liber în centrul Clujului

Internet la liber în centrul Clujului
Utilizatorii de internet care trec prin centrul oraşului vor avea acces gratuit la serviciul Wi-Fi, după modelul deja implementat la Aeroportul Internaţional Avram Iancu Cluj.

„NTT Data România a preluat iniţiativa de a oferi FreeWIFI în toată Piața Unirii din Cluj-Napoca. Acţiunile au fost startate la sfârşitul anului trecut la Aeroportul Internaţional Cluj, iar acum continuă cu cea mai populată zonă pietonală din oraşul nostru. Ne mândrim că implicarea noastră în comunitate se dezvoltă de la o perioadă la alta, cu o viziune care ne-a determinat deja toată politica de Corporate Social Responsibility”, a precizat conducerea companiei, pe reţeaua de socializare Facebook. 
 
Compania de tehnologia informaţiei EBS România Cluj a devenit anul trecut NTT Data România, după integrarea sa în grupul japonez. Directorul general al acesteia, Daniel Metz, a estimat că numărul angajaţilor va ajunge la 3.300, iar cifra de afaceri, la 100 de milioane de euro până în 2020. 
 
Primăria a introdus în 2015 un serviciu de internet gratuit în centrul oraşului, pentru 1.000 de utilizatori simultan, timp de 30 de minute, după care era necesară reintrarea pe platformă, cu acoperire în Piaţa Unirii şi pe Bd. Eroilor, până la hotelul Meteor. Pentru punerea în practică a sistemului, municipalitatea a colaborat cu Universitatea Tehnică şi cu Cluj IT Cluster.

Comenteaza