Mobilier de distanțare socială la terase, creat de Clusterul Transilvan

Mobilier de distanțare socială la terase, creat de Clusterul Transilvan

Asocierea clujeană Cluster Mobilier Transilvan (CMT) a anunțat că una dintre societățile sale membre a conceput un model imovativ pentru proprietarii de terase.

“O soluție inovativă pentru reluarea activității în sectorul hoteluri, restaurante, catering vine din partea Domus Carpatica, firmă membră în CMT. Terasa Dome asigură respectarea cerințelor actuale de distanțare socială, dezinfectare și curățare, cu un design plăcut și care te inspiră la relaxare”, conform conducerii organizației.

„Terasa Dome este doar unul dintre modelele pe care le propunem, avem deja realizate modele diverse solicitate de către clienții noștri din Franța și Italia. Datorită dotărilor tehnologice de care dispunem, putem să realizăm orice tip de structuri sau construcții din lemn, pe baza proiectelor de design furnizate de clienții noștri“, a transmis Carmen Boissy, director general al Domus Carpatica.

CMT a fost înființat în 2012, la Cluj, cu 22 de membri fondatori, iar în prezent se apropie de 100: firme, instituții și universități – cu interese diverse în industria mobilei, de la furnizori la producători și de la distribuitori la specialiști în activități conexe, de suport pentru industrie.

Comenteaza