Mutarea Vitacom la Apahida, supervizată de un nou director operațional

Mutarea Vitacom la Apahida, supervizată de un nou director operațional

Zoltan Balogh va prelua poziția de director executiv operațional în cadrul distribuitorului de produse electrice și electronice Vitacom Cluj.

„Îmi doresc să ducem mai departe evoluția companiei și să consolidăm poziția Vitacom în piață. Prin planurile de extindere și optimizare continuă, activitatea desfășurată de noi va căpăta noi valențe”, a spus Zoltan Balogh.

Acesta este în companie din 2004 și a contribuit la consolidarea brandului, operațiunilor și activității Vitacom. Balogh va asigura un suport mai rapid al departamentelor din subordine, împreună cu optimizarea activității acestora, și va fi responsabil de adaptarea la noile cerințe ale pieței.

Prin noua poziție, el va avea în subordine departamentele de logistică și depozit, achiziții și vânzări și va coordona operațiunile pentru pregătirea noului centru logistic, situat în zona metropolitană din Cluj.

Totodată, se va ocupa de optimizarea acestuia, reducerea costurilor, îmbunătățirea deservirii clienților prin reducerea timpului de furnizare a produselor. Mutarea în noul spațiu se va face în două etape. În prima vor fi finalizate demersurile pentru depozit și logistică, iar în a doua vor fi relocate birourile.

Portofoliul Vitacom va trece prin schimbări, urmând să fie introduse noi dispozitive care să le ușureze și mai mult interacțiunea cu clienții. În zona de vânzări, Balogh se va ocupa de extinderea activității Vitacom în Europa și dezvoltarea portofoliului de clienți.

Strategia pentru următorul an presupune ca prin noul centru logistic să aducă îmbunătățiri permanente tuturor operațiunilor, prin cu soluții care să genereze un plus de valoare. Vitacom Electronics a fost înființată în 1991 de omul de afaceri clujean Vasile Andrei Vita, dezvoltând și două branduri proprii: Well și Chrome.

Comenteaza