Advertorial Proiectul Maurer Panoramic se aliniază tendinţelor la nivel mondial

Proiectul Maurer Panoramic se aliniază  tendinţelor la nivel mondial

Implementarea proiectului Maurer Panoramic a presupus o retehnologizare a proiectului initial, în conformitate cu ultimele tendințe de la nivel mondial.

Echipa Maurer Imobiliare Cluj anunță încheierea acestei faze de lucru și continuarea lucrărilor.                         

Proiectul rezidențial din Piața Abator, îmbunătățit prin soluții tehnice de ultimă generație, este menit să sporească gradul de confort al proprietarilor și să le ofere acestora un standard de viață superior, făcând ca Maurer Panoramic să devină un reper la nivelul construcțiilor de mare înălțime din Romania.

Faza de execuție va continua, urmând noile coordonate tehnice. Până la această etapă, a existat o colaborare de succes cu compania Terratest Geotehnic SA. În următoarea etapă, colaborarea continuă cu compania SBR Soletanche Bachy Fundații SRL.

Maurer Imobiliare Cluj mulțumește clienților săi pentru înțelegere şi depune toate diligențele necesare pentru respectarea termenelor de predare, asumate prin contracte. În plus, începând din această vară, clienții vor putea vedea materialele premium folosite la finisarea apartamentelor, la showroom-ul care va fi inaugurat chiar pe șantierul proiectului.

Șantierul Maurer Panoramic se află în Piața Abator, nr. 1, din Cluj-Napoca. Puteți programa o vizită, sunând la numărul de telefon 0784.441.111.

Proiectul Maurer Panoramic este dezvoltat de Maurer Imobiliare, unul dintre cei mai remarcabili dezvoltatori imobiliari din România, cu 13 ani de experiență ȋn domeniu. Maurer Panoramic are o locație excelentă, în zona centrală a orașului Cluj-Napoca. Clădirea va avea o arhitectură impresionantă și va deveni un punct de reper pentru comunitate, iar facilitățile moderne și finisajele premium vor defini un nou standard de viață și de locuire.

Comenteaza