Roominovation, spațiu mai generos in casa ta

Roominovation, spațiu mai generos in casa ta

Simon Maurer, fondatorul companiei Maurer Imobiliare, a lansat RoomInnovation, un concept inovator și unic la nivel mondial, care revoluționează ideea clasică de apartament, prin maximizarea spațiului dintr-o locuință și, implicit, creșterea calității vieții.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

Compania Maurer Imobiliare, și-a câștigat o poziție privilegiată pe piață, pe parcursul celor 14 ani de experiență. În spatele companiei Maurer Imobiliare stau cifre impresionante (peste 8.700 de apartamente vândute în cele 8 proiecte imobiliare, dezvoltate în 6 orașe cheie din țară). Acest lucru se traduce în provocarea de a găsi soluții noi și inovatoare, care să asigure îmbunătățirea permanentă a experienței de locuire.  Plecând de la dorința de a aduce mai mult spațiu în locuințele oamenilor, RoomInnovation reușește să ofere o nouă dimensiune estetică și funcțională a unui apartament și o experiență inedită de locuire. Prin implementarea sistemelor RoomInnovation Bed și RoomInnovation Wall, se reușește crearea unei multifunctionalități a locuinței, în fiecare zi.

În procesul de execuție și fabricație a conceptului RoomInnovation, know-how-ul experților în soluții inovatoare s-a îmbinat cu tehnologia avansată, pe care o oferă companiile de specialitate din Germania. Prin urmare, RoomInnovation este realizat la cele mai înalte standarde de calitate, fiecare produs rezultat fiind compact, sigur, silențios, cu un design modern și extrem de accesibil.

Experiența vastă, acumulată pe perioadă existenței pe piața de profil a companiei imobiliare, pe care antreprenorul Simon Maurer o deține, orientarea spre nevoile și dorințele clienților, au dat naștere unui concept innovator, care va revoluționa piață imobiliară. Punctul de pornire l-a constituit o problemă reală cu care se confruntă oamenii în ziua de azi, și anume lipsa spațiului din locuințele lor. Munca experților din spatele conceptului inovator RoomInnovation a avut, astfel, un obiectiv clar: oferirea unei soluții accesibile, care să asigure oamenilor creșterea calității vieților lor, într-un spațiu multifuncțional.

Conceptul se bazează pe RoomInnovation Wall (peretele mobil) și RoomInnovation Bed (patul mobil), două produse absolut inovatoare, care se pot ridica la nivelul plafonului, obținându-se, astfel, maximizarea spațiului din încăpere. Ridicarea și, respectiv, coborârea celor două sisteme inovatoare se bazează pe un mecanism acționat electric, se realizează în mai puțin de 1 minut și întregul proces este unul foarte silențios și sigur. Prin integrarea conceptului inovator RoomInnovation într-o locuință se va asigura, fără îndoială, utilitatea și funcționalitatea tuturor încăperilor din apartament, 24 de ore din 24.

RoomInnovation Bed reușește să transforme o încăpere, în două camere. Dormitorul matrimonial, o încăpere cu utilitate, în general, doar pe timpul nopții, își va găsi funcționalitatea și pe timpul zilei, transformându-se în cameră de joacă, în birou, într-un living spaţios sau orice altă încăpere de care o familie ar putea avea nevoie, pe timpul zilei. Cu o apăsare de buton, patul se va ridica la nivelul plafonului; astfel, se obține mai mult spațiu pentru diversele activități din timpul zilei, pentru desfășurarea cărora, de cele mai multe ori, erai limitat de spațiu. În linii mari, vorbim despre schimbarea conceptului de locuire, de la noapte la zi, precum și de adaptarea la nevoile specifice ale locatarilor.

Structura clasică a unui apartament, cu compartimentare standard și pereți despărțitori între încăperi, vine cu marele dezavantaj că nu te vei putea bucura niciodată, concomitent, de tot spațiul din acel apartament. În astfel de locuințe, se va simți mereu disconfortul dat de încăperile mici, închise și întunecate (de cei cca 8 mp dintr-o bucătărie, de cei cca. 10-14 mp dintr-un dormitor, de cei cca. 17-20 mp dintr-o cameră de zi etc). Conceptul inovator RoomInnovation Wall a fost gândit astfel încât să elimine în totalitate acest dezavantaj. Faptul că oamenii vor putea locui, trăi și că se vor bucura de tot spațiul util dintr-un apartament, de toată suprafața și deschiderea lui, vor avea efecte pozitive asupra celor care locuiesc într-un astfel de apartament, atât din punct de vedere fizic, cât și emoțional.

O familie care locuiește într-un apartament compartimentat clasic, cu încăperi delimitate de pereți ficși, va resimți mereu disconfortul acestei rigidități. Ruptura fizică între membrii familiei (copilul care își petrece timpul în cameră lui, soția în bucătărie, iar soțul în camera de zi) va duce, inevitabil, și la rupturi sociale și emoționale. RoomInnovantion Wall oferă o soluție optimă, care îți asigură păstrarea avantajelor unei structuri clasice de apartament (intimitatea fiecărei încăperi, închiderea bucătăriei în timpul gătitului) cu avantajele unei structuri de tip open space.

Maurer spune că de trei ani lucrează la aceste sisteme și că anul trecut a început să le breveteze, la nivel mondial. Când proiectul va fi unul matur, speră să vândă 10.000 de unități la nivel european și alte 10.000 în America de Nord. Omul de afaceri a mai precizat că sistemele vor fi produse într-o fabrică germană. Primele sisteme RoomInnovation Bed și RoomInnovation Wall vor fi disponibile din luna martie, până atunci, așteptându-se, deja, la câteva sute de comenzi. De altfel, acesta a spus că va încerca să vândă produsul și altor dezvoltatori imobiliari. „Credem că acest sistem este o necesitate și ne bucurăm că am reușit să o brevetăm. Suprafața medie pentru un apartament din Europa este de 45 de metri pătrați, iar astfel de inovații reușesc să aducă un plus calității vieții locatarilor”, a mai spus Simon Maurer. În plus, acestea pot fi implementate și la locuințele vechi, nu trebuie să fie gândite din start, la construcția de apartamente noi.

Mai multe detalii despre RoomInnovation poți obține accesând website-ul: www.roominnovation.com.

Simon Maurer este unul dintre cei mai importanți dezvoltatori imobiliari din România, cu proiecte în Brașov, Sibiu, Mureș, Constanța și Cluj.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza