Pierderi de 1,1 milioane de lei pentru Armătura Cluj în S1

Pierderi de 1,1 milioane de lei pentru Armătura Cluj în S1
Producătorul de robinetărie Armătura SA Cluj a încheiat primul semestru al anului cu pierderi substanţiale, 1,16 milioane de lei, la o cifră de afaceri de 9,8 milioane.

Conform situaţiilor financiare ale societăţii publicate astăzi, cheltuielile totale ale societăţii s-au ridicat la peste 11,3 milioane de lei.

"Clientii rău-platnici preluati din anii anteriori au afectat situaţia lichidităţilor companiei în ultima perioadă", arată Armătura SA în raportul financiar. "Se fac eforturi în vederea recuperării creanţelor, dar aceasta este o activitate de durată şi în unele cazuri cu şanse minime de recuperare".

Titlurile Armătura (ARM), în număr de 40 de milioane, se tranzacţionează la Bursa de Valori Bucureşti, cu o valoare nominală de 0,1 lei. O singură tranzacţie cu titlurile Armăturii SA Cluj a fost înregistrată astăzi, este vorba de o tranzacţie de 9.000 de acţiuni la preţul de 0,11 lei / acţiune şi un preţ total de 990 lei. Cei mai importanţi acţionari ai companiei clujene sunt Herz Armaturen Austria cu 33% şi Tridelta Heal Beteiligungsgesellschaft Luxemburg, cu 16,7%.

Etichete
Comenteaza