Pizza Hut își deschide o unitate de distribuție de 300.000 de euro la Cluj. Ce angajați caută

Pizza Hut își deschide o unitate de distribuție de 300.000 de euro la Cluj. Ce angajați caută

Rețeaua Pizza Hut va da în funcțiune la Cluj-Napoca a doua sa unitate de tip delivery (PHD) unde va angaja 22 de oameni, anunță conducerea Spera Franchise Group.

„Hotărârea de a deschide a doua unitate în Cluj-Napoca a fost susţinută de faptul că oraşul este un punct important atât pentru business-ul românesc, cât şi pentru business-ul nostru; cererea pentru produsele cu livrare la domiciliu este într-o continuă creştere. Cu această nouă unitate vom putea acoperi întregul oraş din punctul de vedere al livrării la domiciliu”, a declarat Dan Ilie, director general al PHD.

Noua locaţie are 88 mp și este a doua unitate de acest tip deschisă în Cluj, fiind situată în incinta centrului comercial Cora. Investiția este are o valoare de 285.000 de euro, conform reprezentanților companiei. Astfel, brandul ajunge să numere 19 locaţii delivery la nivel naţional.

PHD este una dintre cele mai dezvoltate rețele de livrări la domiciliu din România, care oferă pizza, paste, antreuri, alte preparate. Mâncarea este comandată prin intermediul aplicaţiei de telefon mobil, de pe pagina oficială a PHD sau prin sistemul de call center, iar plata se face online, cu card bancar sau numerar.

Sphera Franchise este cel mai mare grup din industria food service din România şi deţine companiile care operează în sistem de masterfranciză brandurile KFC, Pizza Hut, PHD şi Taco Bell. PHD, concept de livrare la domiciliu lansat de Pizza Hut, furnizează produse numai la pachet şi prin livrare.

Brandul a intrat pe piaţa românească în 2007, odată cu deschiderea primei locații în zona Vitan București. În prezent, PHD deţine 19 unităţi dintre care 14 în Bucureşti și câte una în Brașov, Popeşti-Leordeni, Ploieşti şi două în Cluj. Principalii concurenți ai Pizza Hut în România sunt McDonald’s, KFC, Subway.

Angajează 22 de oameni
Investitorul a anunțat că în prezent face recrutări de personal pentru lucrător în bucătărie, casier şi curier. Angajaţii sunt instruiţi de un trainer dedicat, iar pe parcursul colaborării au şansa obţinerii unei calificări și posibilitatea dezvoltării unei cariere în domeniu. Conform ofertei de angajare, adiţional salariului de încadrare și tichetelor de masă angajatorul oferă "creșteri salariale corelate cu vechimea, bonusuri de fidelitate și prime ocazionale de Crăciun sau Paşte, program flexibil". Pe site-ul salariilor Undelucram.ro, un director adjunct la Pizza Hut Ploiești este cotat cu un salariu net lunar de 2.000 de lei.
Comenteaza