Austriecii de la Uniqa Asigurări își schimbă managerul și strategia. Filiala va avea șef român

Austriecii de la Uniqa Asigurări își schimbă managerul și strategia. Filiala va avea șef român

Paul Cazacu va prelua funcția de CEO – președinte al directoratului societății Uniqa Asigurări, poziție ocupată până acum de Franz Weiler, care va avea un nou rol la nivelul grupului austriac.

“Strategia noastră înseamnă, mai departe, concentrarea pe următoarele priorități: generarea de valoare pentru clienți prin produse și servicii adaptate nevoilor acestora, dezvoltarea liniilor profitabile de business, eficientiarea proceselor și optimizarea costurilor, inovație și dezvoltarea soluțiilor digitale, precum și investiția în oameni și în cultura noastră organizațională”, a precizat Paul Cazacu.

Conform conducerii Uniqa, următoarea perioadă aduce o serie de schimbări importante care susțin transformarea și dezvoltarea activității grupului la nivel internațional, dar și în plan local, iar noul model de afaceri al companiei va armoniza procesele la nivelul piețelor internaționale.

"Aceasta va permite mobilizarea competențelor profesionale pentru a adresa nevoile clienților într-un mod personalizat, în funcție de segmentul de care aparțin: Retail, Bancassurance, Corporate & Affinity". Uniqa Group, cu sediul central în Austria, are 21.300 de angajați și oferă servicii pentru 15,5 milioane de clienți, în 18 țări. Cei mai mari competitori locali îi sunt City Insurance, Euroins, Allianz-Țiriac, Omniasig și Groupama. 

Comenteaza