Se apropie următoarea extragere a loteriei bonurilor fiscale. Când va avea loc

Se apropie următoarea extragere a loteriei bonurilor fiscale. Când va avea loc
Extragerea bonurilor fiscale câştigătoare emise în perioada 1 - 29 februarie va avea loc duminică, 20 martie, fondul de premiere pentru extragerea lunară fiind de un milion de lei, sumă din care vor fi acordate cel mult 100 de premii.

Selecţia câştigătorilor va fi realizată în două etape. Duminică va fi organizată prima etapă de selecţie, care constă în extragerea bilelor care vor desemna ziua şi valoarea bonurilor câştigătoare. După centralizare, dacă sunt peste 100 de cereri de revendicare a premiilor, va fi organizată cea de-a doua extragere, pentru determinarea a maximum 100 de bonuri câştigătoare.

Extragerea va fi organizată în studioul TV al Loteriei Române, începând cu ora 19.30. Extragerea este publică şi va putea fi transmisă, în direct, de toate televiziunile interesate, prin preluarea semnalului audio-video de la studioul Loteriei Române.

Rezultatele extragerii vor fi publicate pe site-ul Ministerului Finanţelor Publice (MFP), al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF) şi al C.N. Loteria Română (CNLR) pentru o perioadă de minimum 30 de zile.

 

Comenteaza