Training gratis pentru afacerile pe Internet, la Cluj

Training gratis pentru afacerile pe Internet, la Cluj
Training gratuit pentru antreprenorii clujeni care vor afaceri pe internet, în organizarea Centrului pentru Promovarea Antreprenoriatului în Domeniul Dezvoltării Durabile (CPADDD), din cadrul Universităţii Tehnice Cluj, în parteneriat cu grupul financiar Imofinance.

 

Proiectul se adresează tuturor antreprenorilor clujeni care vor să-şi formeze competenţele şi deprinderile necesare pentru a opera în mediul afacerilor online. "Antreprenorii înscrişi în proiect  vor beneficia de o serie întreagă de cursuri de formare în domeniul antreprenoriatului online, cu un caracter practic extrem de pronunţat, asigurat de prezenţa în rândul trainerilor a unor specialişti de marcă în afacerile de tip e-business", spun organizatorii.


„Revoluţia tehnică cu care întreg mapamondul s-a confruntat în ultimii ani face ca numărul afacerilor de succes clădite în mediul online să fie în continuă creştere. Credem deci că a venit timpul ca şi antreprenorii clujeni, într-un număr mult mai mare decât au făcut-o până acum, să identifice oportunităti de e-business şi să îndrăznească a investi în valorificarea lor. Ca atare, ne dorim să venim în sprijinul celor care prezintă iniţiative viabile în mediul e-business, oferindu-le (împreună cu partenerii noştri) deopotrivă <<know-how>> şi finanţare", a precizat directorul grupului financiar Imofinance, Mihai Talpoş. 

Comenteaza