Vrei să îți iei Volkswagen Passat cu 7.700 de lei sau Golf cu 6.400 de lei? ANAF Cluj scoate la licitație mai multe mașini confiscate

Vrei să îți iei Volkswagen Passat cu 7.700 de lei sau Golf cu 6.400 de lei? ANAF Cluj scoate la licitație mai multe mașini confiscate

ANAF scoate la vânzare prin licitație, la Cluj-Napoca, mai multe autoturisme second-hand. 

Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) scoate la vânzare prin licitație în luna ianuarie 2022, autoturisme și vehicule comerciale second-hand în mai multe județe din țară.

Pe 26 ianuarie, ora 12, la Direcția de Executare Silită din Cluj-Napoca se vor scoate la licitație două autoturisme, în Piața Avram Iancu nr. 19:

  • Volkswagen Passat, an de fabricatie 2003, seria de șasiu WVWZZZ3BZ3P34966, numar de kilometri estimati 205.100. Prețul de pornire la licitație este de 7.700 de lei. Vehiculul cu numărul de identificare WVWZZZ3BZ3P34966 nu figurează în baza de date a RAR la data de 17.01.2022 16:20:54.
  • Volkswagen Golf, an de fabricație 2005, seria de șasiu WVWZZZ1KZ6P027063, număr de kilometri estimați 240.000 km. Mașina este nepornita de peste 2 ani. Prețul de pornire la licitație este de 6.400 de lei. Vehiculul cu numărul de identificare WVWZZZ1KZ6P027063 nu figurează în baza de date a RAR la data de 17.01.2022 16:16:33.

Cei interesaţi în cumpărarea bunurilor sunt invitaţi să se prezinte la termenul de vânzare la locul fixat în acest scop şi până la acel termen să prezinte oferte de cumpărare, potrivit financiarul.ro. În vederea achiziţionării, pentru participarea la licitaţie ofertanţii depun, cu cel puţin o zi înainte de data licitaţiei, următoarele documente:

– oferta de cumpărare;
– dovada plăţii taxei de participare sau a constituirii garanţiei sub forma scrisorii de garanţie, reprezentând 10% din preţul de pornire a licitaţiei.
– împuternicirea persoanei care îl reprezintă pe ofertant;
– pentru persoanele juridice române, copie de pe certificatul unic de înregistrare eliberat de oficiul registrului comerţului;
– pentru persoanele juridice străine, actul de înmatriculare tradus în limba română;
– pentru persoanele fizice române, copie de pe actul de identitate;
– pentru persoanele fizice străine, copie de pe actul de identitate/paşaport;
– declaraţia pe proprie răspundere a ofertantului prin care certifică faptul că nu este persoană interpusă cu debitorul.

ANAF valorifică mașinile confiscate fie prin licitaţie publică, fie prin vânzare directă la locul de depozitare sau de deţinere.

Înainte de licitaţie, verificați pe site-ul Registrului Auto Român „cazierul” vehiculului de care sunteți interesat.

Aplicația „ISTORIC VEHICUL” oferă gratuit informații referitoare la activitățile derulate la RAR, numărul de kilometri înregistrați în bordul mașinii (kilometri regăsiți în baza de date a RAR sau a stațiilor ITP autorizate), existența/valabilitatea cărții de identitate a vehiculului, câteva date tehnice și de identificare, gradul de poluare și valabilitatea inspecției tehnice periodice.

Comenteaza