Marina Voica, la TIFF: „Ce bine că sunt la Cluj după atâta vreme!”

Marina Voica, la TIFF:  „Ce bine că sunt la Cluj după atâta vreme!”
Celebra cântăreaţă de muzică uşoară s-a reîntors pe scena din Cluj, după aproape două decenii, în faţa a peste 400 de spectatori. Artista a cântat, la petrecerea de închidere a Festivalului Internaţional de Film Transilvania, o melodie în primă audiţie.

Marina Voica a susţinut un concert de aproape o oră, sâmbătă seara, la Cluj-Napoca. Artista a fost invitata specială a petrecerii de închidere a celei de-a 12-a ediţii a Festivalului Internaţional de Film Transilvania (TIFF).

"Ne-am dorit foarte mult s-o avem lângă noi şi ne face plăcere că a acceptat invitaţia noastră de a veni aici, la Cluj", a spus Tudor Giurgiu, directorul TIFF, în deschiderea concertului desfăşurat la Euphoria Music Hall. Petrecerea, care s-a desfăşurat sâmbătă seara, a avut temă Disco şi muzica anilor '80.

Artista, în vârstă de 77 de ani, a cântat la Cluj-Napoca o melodie în premieră. Interpreta şi-a început recitalul cu melodii în limba rusă şi cu un remake în limba română al divei desculţe, cântăreţa Cesária Évora şi a continuat cu o melodie în compoziţie proprie.

"Mă bucur să fiu aici şi să revin la Cluj după ani şi ani. Mă bucur că am fost invitată. O să vă cant şi o creaţie în primă audiţie. Este vorba despre o melodie pe care am scris-o pentru bărbaţi şi pentru femei, despre cum trebuie să se poarte", a spus Marina Voica. La eveniment au participat aproape 400 de persoane.

Cântăreaţa a debutat pe micul ecran din România, în 1960, concomitent cu Margareta Pâslaru.

 

Etichete
Comenteaza