Câtă bestialitate! Soacra a tăiat-o la gât când i-a smuls lănţişorul, iar socrul i-a ars un pumn vârtos în figură

Câtă bestialitate! Soacra a tăiat-o la gât când i-a smuls lănţişorul, iar socrul i-a ars un pumn vârtos în figură
Femeia, aflată în divorţ cu soţul, a avut îndrăzneala să le ceară socrilor economiile băiatului ei pentru a-i cumpăra nişte adidaşi.

Viorica, o femeie de în vârstă de 40 de ani din comuna Gilău, se află de un an în proces de divorţ cu bărbatul său, împreună cu care are doi băieţi, de 7 şi de 12 ani. Însă pentru că acesta se jurase solemn că se lasă de băutură, l-a păsuit pentru o perioadă de timp, dar gestul lui s-a dovedit în zadar, pentru că respectivul nu a renunţat la methnele sale, astfel că femeia a fost nevoită să reia formalităţile de divorţ.

Duminică seară, aceasta, împreună cu băiatul cel mare, s-a deplasat la locuinţa socrilor săi pentru a le cere economiile băiatului, aflate la ei, circa 1.000 de lei, pentru a-i cumpăra adidaşi.

„Când i-am pomenit de bani soacra s-a enervat peste măsură şi s-a repezit la gâtul meu. Apoi mi-a smuls lănţişorul de aur, pe care mi-l dăduse la căsătorie, şi l-a aruncat în toaletă, iar în momentul când mi l-a smuls mi-a produs o tăietură la gât. Apoi, socrul mi-a tras un pumn în nas, atât de puternic încât mi-a ţâşnit sângele în toate părţile şi am impresia că mi l-a fracturat", mărturiseşte, disperată, Viorica.

Femeia arată că în ciuda faptului că ea a fost cea bătută chiar în faţa fiului ei, care a urmărit, terifiat, evenimentul, tot soacra a fost cea care a anunţat poliţia şi salvarea, acuzând-o că ar fi fost atacată de către noră.

Cu lacrimi în ochi, victima mărturiseşte că viaţa ei a ajuns un adevărat coşmar de când este nevoită să-şi întreţină singură copiii, bărbatul - care-şi cheltuie toţi banii câştigaţi pe ţigări şi băutură - şi pe deasupra şi părinţii ei, bolnavi.

Astăzi, Viorica s-a prezentat la IML Cluj unde, după ce-au consultat-o, medicii legişti i-au eliberat un certificat medical în care-i recomandă între 4 şi 5 zile de îngrijiri medicale. Acum, victima declară că va face plângere împotriva socrilor - dar nu la postul de poliţie din comună, ci tocmai la Parchetul de pe lângă Judecătoria Cluj.

Comenteaza