Directorul Aeroportului Cluj, speaker la Conferința Passenger Terminal Expo 2016

Directorul Aeroportului Cluj, speaker la Conferința Passenger Terminal Expo 2016
Directorul General al Aeroportului Internațional “Avram Iancu”, David Ciceo, a fost invitat, în calitate de speaker, la Conferința Passenger Terminal Expo 2016, ce are loc la Kőln, în Germania.

Ciceo a făcut o prezentare a provocărilor legate de dezvoltarea foarte rapidă a aeroportului, de la 32.000 de pasageri în anul 1996 la aproape 2 milioane de pasageri pentru anul 2016. De asemenea, directorul aeroportului a subliniat faptul că, prin viitoarea extindere a pistei și realizarea proiectului de transport intermodal, aerogara clujeană va continua să fie un aeroport regional reprezentativ pentru Europa de Est și un motor al dezvoltării economice pentru județul Cluj și pentru Transilvania.

"Dezvoltarea extraordinară a aeroportului a fost posibilă prin realizarea unei strategii coerente sprijinită foarte puternic de administrația județeană prin Consiliul Judetean Cluj. Totodată, activitatea de marketing la standarde internaționale, modernizarea infrastructurii, cooperarea cu toate instituțiile și societățile din perimetrul aeroportuar au dus la dezvoltarea celui mai important aeroport regional al României", a precizat conducerea aeroportului. 

Conferința Passenger Terminal Expo 2016 reunește cei mai importanți reprezentanți ai companiilor aeriene, ai aeroporturilor, ai autorităților din domeniul aviației și din industria aeroportuară din peste 90 de țări din întreaga lume. Evenimentul oferă participanților posibilitatea de a dezbate teme importante din domeniul aviației, precum și ultimele noutăți din industria aeroportuară.

Comenteaza