News alert Doi cunoscuţi jurnalişti se solidarizează cu Rareş Bogdan. "Spre cinstea lui, nu a acceptat să îi fie impuși sau interziși invitații"

Doi cunoscuţi jurnalişti se solidarizează cu Rareş Bogdan. "Spre cinstea lui, nu a acceptat să îi fie impuși  sau interziși invitații"
| Foto: Arhiva

Laurenţiu Ciocăzanu şi Grigore Cartianu au anunţat că nu vor mai colabora cu Realitatea TV, după ce patronii postului TV au decis să îi interzică lui Rareş Bogdan să mai modereze emisiunea Jocuri de Putere.

Laurenţiu Ciocăzanu: "Aşadar, s-a ales praful! Rares Bogdan pleacă de la Realitatea TV, în urma conflictului cu Cosmin Guşă. Păcat, mare păcat. Le cer scuze colegilor de la Realitatea TV, pentru că am fost nevoit să refuz invitaţia la emisiunea de la ora 21.00, din această seară, ei n-au nicio vină. Nu voi mai participa la emisiunile postului TV, până când Rareş nu va reveni la "Jocuri de putere"! Publicul frumos şi tot mai numeros - din ţară şi din Dispora, interesant de adevăr şi de justiţie, de o Românie altfel, europeană, nu teleormăneană-, nu merita aşa ceva.

Dar...asta-i realitatea! Îmi voi face în continuare meseria de jurnalist liber acolo unde voi putea, alături de colegi care respectă jurnalismul curat şi de publicul interesant de opiniile mele.

P.S.: N-am vorbit deloc cu Rares Bogdan pe tema asta. Decizia mea e una de solidaritate cu el şi cu cei interzişi pe post, dar şi din respect pentru publicul frumos care aşteaptă de la mine un astfel de gest. Mulţumesc Realităţii TV pentru colaborarea de până acum."

Grigore Cartianu: "Sfârșit de poveste la Realitatea TV. Cozmin Gușă a reușit să-l scoată de pe post pe Rareș Bogdan, "locomotiva" televiziunii.

Uriașă greșeală!

Spre cinstea lui, Rareș nu a acceptat să fie călcat pe cap. Nu a acceptat umilința de a fi suspendat două zile de pe post și de a-i fi impuși sau interziși invitații.

Și a plecat.

Evident, nu voi mai merge la Realitatea TV. Nu voi gira cu credibilitatea mea, atâta câtă este, o televiziune care își umilește ziariștii, inclusiv realizatorul numărul 1.

În aceste zile e sărbătoare la PSD și ALDE, mafiile care distrug România. Asta a reușit Cozmin Gușă. Dar vocile noastre nu vor dispărea. Ne vom revedea cât de curând. Nu mor patrioții când vor mafioții!"

Comenteaza