Femeie lovită cu parul, în locul soţului. Pe el l-a salvat "Dumnezeul beţivilor"

Femeie lovită cu parul, în locul soţului. Pe el l-a salvat
Femeia a ajuns la IML după ce a fost lovită cu un lemn după cap.

Soţul Mariei B., 69 de ani, din localitatea Giula, comuna Borşa este un mare „horitor". "De fiecare dată când bărbatul meu se îmbată, acesta se întoarce spre casă horind, cât îl ţin puterile, lucru care-l enervează la culme pe vecinul nostru, Dumitru I. Soţul e un mare horitor şi de obicei când cântă, horeşte jinarsul, nu el. Alţii, la beţie se bat, alţii se culcă sau - dimpotrivă - fac prostii, fiecare în felul lui - însă bărbatul meu, în acele momente horeşte. De ani de zile, Dumitru îl tot ameninţă cu bătaia, lucru care până la urmă s-a întâmplat vineri, dar din greşeală nu cu el, ci cu mine," îşi începe femeia relatarea, în curtea I.M.L Cluj.

Aceasta povesteşte mai departe că, după ce şi-a recuperat soţul de la crâşmă, pornind împreună pe uliţa principală, cei doi au ajuns în dreptul gospodăriei consăteanului lor. Care, văzându-i,  şi-a pierdut brusc cumpătul. S-a înarmat cu un "leţ" şi a năvălit asupra lor. A încercat să-i aplice o corecţie bărbatului Mariei, însă „Dumnezeul beţivilor" l-a salvat pe acesta, scoţând-o în calea băţului pe soţia lui, care a încasat, cu stoicism, o lovitură după cap.

„Peste noapte am suferit ce-am suferit, dar sâmbătă dimineaţa m-am dus la Cluj, la U.P.U., unde medicii mi-au îngrijit hematomul de la ceafă. Acolo, la spitalul din Cluj, au venit şi poliţiştii şi mi-au luat declaraţie, urmând ca astăzi să mă deplasez la postul de poliţie din Borşa ca să întocmesc plângere penală împotriva consăteanului nostru. Oricum, nu-l las, pentru că e a nu ştiu câta oară când ne ameninţă - doar pentru un simplu horit - şi iată că nu s-a lăsat şi şi-a pus, până la urmă, planul în aplicare", îşi varsă femeia năduful.

După consult, medicii i-au eliberat victimei un certificat medico-legal în care îi recomandă acesteia 3 zile de îngrijiri medicale.

Comenteaza