Gicu Grozav, la ieşirea de la DIICOT: "Am plecat de la "U" cu inima îndoită" FOTO / VIDEO

Gicu Grozav, la ieşirea de la DIICOT:
Internaţionalul Gicu Grozav a ieşit în urmă cu puţine momente de la audierile DIICOT, unde a fost chestionat în dosarul transferurilor II.

UPDATE "Internaţionalul" român Gicu Grozav a declarat în urmă cu puţine momente, la finalul audierilor DIICOT, că a plecat de la "U" cu regrete, dar fără să fie constrâns să facă acest pas. "E exclus să se fi pus presiuni pe mine. Am plecat de la "U" cu inima îndoită, aici m-am simţit cel mai bine. Nu că la Petrolul nu ar fi oameni frumoşi, dar ardelenii şi fanii de aici sunt altceva, sunt mai buni. Am plecat pentru că ştiam că urmează o perioadă grea, că situaţia financiară va fi dificilă, drept dovadă şi lucrurile care s-au întâmplat la Universitatea în ultimele luni", a spus Grozav, zâmbind. Acesta a spus că nu ştie dacă există vreo ofertă venită pe adresa sa. "Nu ştiu să existe vreun interes din partea Stelei sau din partea unui club din străinătate. Vă daţi seama că vreau să plec de la Petrolul, dar la vară. Anul 2012 a fost unul foarte bun pentru mine, sper ca în 2013 să dau şi mai multe goluri. Sper să luăm maximum de puncte din dubla cu Ungaria şi Olanda", a spus marcatorul din victoria României la Istanbul.

Gicu Grozav a sosit la audieri singur, intrând în sediul DIICOT Cluj din cartierul Andrei Mureşanu.

Amintim, ieri au fost audiaţi şi Sebastian Cojocnean şi Ionuţ Neag, şi ei foşti componenţi ai echipei Universitatea Cluj, transferaţi la Petrolul Ploieşti.

Joia trecuta la sediul DIICOT Cluj a fost audiat Claudiu Niculescu. La finalul lunii noiembri, respectiv n 5 decembrie a fost audiat fostul finanţator al Universităţii Cluj, Florian Walter, care este cercetat penal cu privire la modul în care au fost transferaţi 15 jucători ai echipei clujene la Petrolul Ploieşti.

Comenteaza