Instructor de fitness, bătut în cea de-a doua zi de Paşte, în faţa unui club din Piaţa Unirii

Instructor de fitness, bătut în cea de-a doua zi de Paşte, în faţa unui club din Piaţa Unirii
Incidentul a avut loc în noaptea de duminică spre luni. Unul dintre agresori se luase de soţia lui.

 

Mihai Talo, în vârstă de 39 de ani, este un cunoscut antrenor de fitness din Cluj-Napoca. Luni dimineaţă, în jurul orei 03:00, ieşea împreună cu soţia lui, Erika, dintr-un club din Piaţa Unirii, unde îşi petrecuseră noaptea. Însă, chiar la ieşire, un tânăr dintr-un grup de cinci s-a legat de Soție, fapt ce l-a determinat pe instructor săîl dojenească blând, întrebându-l: "De ce faci asta?"

Povesteşte victima: "La un moment dat, unul dintre ei, altul decât cel obraznic verbal, se repede şi-mi trage prin surprindere un pumn, atât de tare încât m-am prăbuşit imediat la pământ. Am căzut şi am dat rău cu capul, astfel încât, până m-am dezmeticit, ceata lui a şi dispărut".

Intervine în discuţie Erika: "Totul a venit pe neaşteptate, vă daţi seama, soţul meu e un om antrenat, îi făcea praf dacă dorea, aşa că vă daţi seama că a fost un atac mişelesc. Cu el aşa, căzut, am dat telefon la numărul de urgenţă 112 şi la poliţie. Ciudat este, însă, faptul că nimeni din jur nu ne-a ajutat, într-un fel sau altul, nici chiar angajaţii de la club".

Bărbatul a fost dus de urgenţă la Unitatea de Primire a Urgenţelor, unde i s-au acordat îngrijiri medicale. Luni, la ora 12:00, la opt ore după ce se prezentase la spital, datorită unui aflux impresionant de cazuri sosite acolo, instructorul se afla încă în preajma Unităţii de Primire a Urgenţelor. De data aceasta în maşina sa, aşteptând ambulanța care să-l transporte la Clinica de Neurochirurgie, pentru consultaţii suplimentare.

Înainte de a urca în ambulanţă, acesta a declarat, pentru ZIUA de CLUJ: "După ce ies din spital, am să fac plângere penală împotriva agresorului şi am să cer ajutorul poliţiei, pentru ca pe baza înregistrărilor video de pe camerele de supraveghere din zonă să-l identificăm pe individ, pentru ca respectivul să fie pedepsit de lege".

Comenteaza