Mămăligă gigantică, de 2.000 de porţii, gătită în weekend la Cluj

Mămăligă gigantică, de 2.000 de porţii, gătită în weekend la Cluj
O mămăligă gigantică, de un sfert de tonă, va fi preparată în weekend la Festivalul Internaţional de Gătit în Aer Liber.

"O vom prepara într-un cazan de 2,8 metri, o cantitate de 200 de kilograme, vor fi cel puţin 2.000 de porţii", spune directorul Memo 10, Gelu Vişan. Ca să prepare această mămăligă, angajaţii Memo 10 vor folosi 50 de kilograme de făină, 30 de kilograme de caşcaval şi 10 kilograme de jumări. Zece oameni vor munci la prepararea mămăligii.

Campionatul Internaţional de Gătit în Aer Liber are loc în acest weekend în parcarea complexului comercial Polus Center. Restaurantul Primăriei, Memo 10, a participat şi la ediţia de anul trecut a competiţiei, când a preparat un cârnat cu diametrul de un metru.

Comenteaza